Vhodna vrata so obraz hiše

Vhodna vrata nimajo samo funkcije odpiranja ob vstopu v hišo, ampak so obraz celotnega objekta, saj je to prva stvar, ki jo zagledamo, ko pridemo domov, enako pa velja za naše prijatelje in ostale goste. Vhodna vrata nas navdajajo z varnostjo, zato morajo biti narejena iz kakovostnih materialov, obenem pa morajo biti estetska, saj je ujemanje z barvo fasade in okni skorajda nujno za lep zaokrožen videz vaše hiše. V našem podjetju imamo na voljo različne vrste vhodnih vrat, od lesenih, ki poudarijo naraven videz hiše do vhodnih alu vrat, ki zagotavljajo kakovost in moderen videz, seveda pa se lahko odločite tudi za kombinacijo obeh materialov. Izbirate lahko med različnimi barvami in dimenzijami vrat, odvisno od vaših želja in potreb, seveda pa vam bodo naši strokovnjaki pomagali, skupen rezultat pa bodo kakovostna vrata po meri po ugodni ceni, ki bodo narejena po vaših predlogih in skicah.

Kvalitetna vhodna vrata

Vhodna vrata – lesena ali aluminijasta

Vhodna vrata so izjemno pomemben del vsake hiše, ne glede na to ali se hiša nahaja v osrčju urbanega središča ali na podeželju, zato je pomembno, da se odločite za kakovosta vrata, ki bodo opravljala funkciji varovanja in lepega videza. Če je bilo v preteklosti normalno, da se za vhodna vrata izberejo lesena masivna vrata, imate sedaj več možnosti izbire materialov, obenem pa se lahko odločite tudi za kombinacijo posameznih materialov. V kolikor ste pristaši lesa ali pa imate hišo na podeželju in želite naraven videz, vam zagotavljamo sodobna lesena vrata, ki imajo jekleno protivlomno sredico, obenem pa gre za ekološki material, ki zagotavlja toplino in domačnost. Za hiše v mestu so odlična rešitev vhodna alu vrata, ki dajejo hiši moderen videz, obenem pa so izjemno kakovostna in poskrbijo za varno bivanje v mestu. Poleg omenjenih dveh materialov lahko izbirate tudi med kombinacijo obeh, ki nudi odlično zaščito pred vremenskimi vplivi, naravno klimo in lepoto lesa, obenem pa optimalen občutek bivanja in izjemno konstrukcijo kombinacije lesa in aluminija.

Več o lesenih masivnih vratih

Vhodna vrata omogočajo varno in kakovostno bivanje

Živimo v času, ko je kriminal v porastu, zato je pomembno, da se odločimo za kakovostna vhodna vrata, ki imajo ustrezno protivlomno varnost, saj boste le tako lahko brezskrbno preživljali prosti čas. V našem podjetju smo pri načrtovanju vhodnih vrat poleg estetskega videza mislili tudi na varnost, zato imate na izbiro vratno okovje s tri ali pettočkovnim zaklepanjem, ki oteži vstop neželenim obiskovalcem posledično pa zaščiti vas, vaše najbližje in imetje. Poleg varnosti je pomembno, da imajo vhodna vrata tudi toplotno in zvočno izolativnost, kar pomeni, da morajo biti zadostne debeline, obenem pa je priporočljivo imeti dvojna ali trojna tesnila, saj si po navadi zaradi stresa, prisotnega na delovnem mestu in vsakdanjem življenju, doma želimo resnično odpočiti v tišini. Prepričani smo, da boste pri nas našli kakovostna vrata po meri, ki bodo poskrbela za varno in kvalitetno bivanje.

Lesena masivna vrata po meri

Vrata po meri v podjetju Okna Kli Logatec

V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo oken in vrat po meri, obenem pa izdelujemo s čutom do narave ter naših strank, ki jim želimo zagotoviti kakovostna okna in naravne materiale po ugodni ceni. Pri izdelavi vrat po meri lahko izbirate med različnimi drevesnimi vrstami smreke, macesna, hrasta ali merantija, obenem pa imamo za vas na voljo tudi različne dodatke od odrivnikov, okraskov, križev in inox ali kovanih dodatkov, ki bodo popestrili vaša vhodna vrata. V kolikor niste popolnoma prepričani, katera vrata bi bila najbolj primerna za vas, vam nudimo konfigurator za vrata, kjer lahko sestavite vaša nova vhodna vrata in izbirate med različnimi modeli, dimenzijami vrat in barvami ter tako ustvarite popolna vrata za vašo hišo, ki bodo kakovostna in ujemajočega videza z ostalim pohištvom in fasado.

Več o vratih po meri