Pošlji povpraševanje

Tlakovci - cena in ostale pomembne informacije

Pritlakovcihjecenaseveda pomembna, a na njihovo izbiro vplivajo še drugi dejavniki kot to, kje dobititlakovce najceneje. Izbira je odvisna od želj strank, dobro pa je premisliti tudi, kako se bo objekt najbolje zlil s širšo okolico.Cene tlakovcevso odvisne od njihove oblike, materiala, obdelave, debeline in barve.


Vrste tlakovcev - cena je odvisna od izbire


V podjetju Jarc vam je na voljo večje število različnih betonskih izdelkov, med katerimi so ploščice, ograje in oporni zidovi, kamini, umivalniki in korita za vrtove, robniki, kanali, rešetke, ponujamo pa tudi veliko različnihtlakovcev. Cenase prilagaja kvaliteti, trajnosti in debelini materiala, pa tudi obliki in barvi.


Tlakovci granit dajejo videz granitne površine. Ker so pravokotne oblike, jih je mogoče polagati v različne oblike in dimenzije. Uporabni so za okolico domače hiše, pa tudi za pločnike, parkirišča, terase in dovoze.Cene tlakovcevgranit se gibljejo okoli 18 evrov za kvadratni meter.

Cenik tlakovcev


Tarinitlakovci: cenikza njih je odvisen od barve. Najcenejši so sivi (okoli 11 EUR/m2),cena tlakovcevza ostale barve pa se giblje do nekaj čez 14 EUR/m2. V osnovi so pravokotne oblike z nepravilnimi robovi, polagati jih je pa mogoče v kombinaciji treh različnih dimenzij in v različnih barvah, tako da bo vsaka površina popolnoma unikatna.

Antika tlakovci: cena ni odvisna od barve in znaša 20,38 EUR/m2 (vse cene so navedene z DDV-jem). Njihova površina spominja na sprane tlakovce antičnih mest in odlično sovpada s starejšimi objekti ali z objekti, ki želijo posnemati starinski in romantičen videz.


Kamen tlakovci: cena je 20,38 EUR/m2, na voljo pa je v dveh barvnih prelivih. »Kras« spominja na kraški kamen, »Škrilj« pa na naravni kamen škriljavec. Odličen je v kombinaciji s kamnito ograjo.


3D tlakovci: cena je odvisna od barve.Cenik tlakovcevse giblje od 12 EUR/m2 (siva barva) do 15 EUR/m2 (zelena barva). S pravilno kombinacijo in polaganjem lahko z njimi dosežemo učinek tridimenzionalnega prostora, končna cena pa je odvisna tudi od kombinacije in združenih posameznihcen tlakovcev.


Cene tlakovcev


Zgoraj smo vam ponudili le nekaj možnosti, med katerimi lahko izbirate. Vsecene tlakovcevso dostopne na spletni strani podjetja Jarc, Franc Jarc s.p.

NAVODILA ZA POLAGANJE TLAKOVCEV