Cene tlakovcev odvisne od več dejavnikov

Na oblikovanje cene tlakovcev vplivajo številni dejavniki, med drugim njihova namembnost, kakovost ter način obdelave. Bodo tlakovci namenjeni za travo, dvorišče ali stopnice? V splošnem velja, da za bolj obremenjene površine izberemo nekoliko debelejše tlakovce.

Cene tlakovcevKakovost tlakovcev je odvisna od kakovosti njihovih sestavnih delov oz. njihove obdelave. Višja kot je kakovost in zahtevnejša kot je obdelava, višje so cene tlakovcev. Tlakovci iz visokotehnološke proizvodnje so odporni proti zmrzali in soli ter izpolnjujejo vse najsodobnejše standarde izdelave. Ker je ureditev okolice s tlakovci trajna, je jasno, da je najboljšo odločitev predstavljajo kakovostni betonski izdelki, izdelani s sodobnimi postopki obdelave.
Površina tlakovcev je lahko gladka, peskana, starana ali brušena. Z njimi lahko torej dosežemo videz naravnega kamna ali videz postaranega kamna oziroma t. i. antični videz. Nekateri tlakovci imajo hrapavo in s tem nedrsečo površino.
Kakšna bo cena tlakovcev, je seveda odvisno tudi od njihove oblike in barve. So pa cene tlakovcev nekoliko višje v primeru, če se odločite za izdelavo po meri.

 

Cene tlakovcev – ugodna ponudba za tlakovce Jarc

V podjetju Cementni izdelki Jarc je ponudba za tlakovce zaradi zagotavljanja konkurenčnosti ugodna in dostopna vsem, vendar nikoli na račun kakovosti. Betonski izdelki so izdelani iz naravnih materialov, ki ne škodujejo ne naravi ne našemu zdravju, obenem pa brez težav kljubujejo vremenskim vplivom. Za vrhunsko kakovost izdelkov poskrbi tehnološko dovršen in moderen način izdelave, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, od priprave betona, izdelave in sušenja izdelkov do paletiranja in paketiranja izdelkov.

Naša ponudba za tlakovce je sestavljena iz tlakovcev različnih dimenzij, oblik in barv, med njimi so tudi tlakovci za travo, ki vam bodo v veliko pomoč pri urejanju okolice vaše hiše, poslovnega objekta ali parka.

 

Tlakovci za travoPonudba za tlakovce - tlakovci za travo 

Poleg tlakovcev za ureditev dvorišča so v naši ponudbi tudi tlakovci za travo oz. travne plošče. Travna plošča dimenzije 60x40 cm, ki je na voljo v sivi ali zeleni barvi, je primerna tako za pohodne in povozne površine  kot tudi za urejanje parkirišč, parkov in vrtov. Tlakovci za travo so primerni tudi takrat, ko želite ohraniti ozelenitev ali jo povrniti.
Vas zanima naša ponudba za tlakovce? Vabljeni na našo spletno stran, kjer boste poleg ponudbe lahko preverili tudi naš cenik in se prepričali, kako ugodne so naše cene tlakovcev in ostalih betonskih izdelkov. Poleg ugodne cene tlakovcev pa vam na določene vrste tlakovcev vedno nudimo tudi dodatne akcijske popuste. Ugodna je tudi cena polaganja tlakovcev.

 

Vabljeni!

 

 

Cementni izdelki Jarc | Betonski tlakovci po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Vaše 10a
Medvode
Delovni čas
od 7. do 17. ure, sobota od 8. do 12. ure.
Spletna stran
E-pošta
01 3617936
Seznam fraz
cene tlakovcev, ponudba za tlakovce, tlakovci za travo 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA