Ponudba
Pošlji povpraševanje

Šamotni dimnik vam omogoča varno postavitev kurilnega telesa


Šamotni dimnik je prav gotovo temelj najboljšega dimniškega sistema. Gre namreč za staro tehnologijo uporabe naravnega materiala - gline. To s posebnimi postopki vlečenja prilagodimo tako, da je sposobna prenesti še tako hude temperaturne obremenitve. Šamotni dimnik je torej izdelan iz šamota, kakor imenujemo ta posebej pripravljen glineni material. Če se boste odločili za šamotni dimnik, boste izbrali kvaliteto, varnost in dolgo vzdržljivost dimnika, ki vas bo preživel. Gre tudi za eko dimnik, saj je prijazen do okolja. Šamotna opeka za dimnik je torej najboljši možen material za dimnik in tudi cena šamotne opeke je kljub izvrstni kvaliteti ugodna. Zidanje s šamotno opeko je hitro in enostavno. Iz cenika slovenskih dimnikov Ekoker je razvidno, da je cena dostopna kljub temu, da gre za vrhunske proizvode.

TRADICIONALNI DIMNIK IZ ŠAMOTA

Šamotni eko dimnikŠamotni dimnik je usklajen s trajnostnim razvojem

Šamotni dimnik je eko dimnik. Gre za dimniški sistem, ki je prijazen okolju. Zidanje s šamotno opeko je še vedno najboljša opcija kljub poplavi drugačnih tehnologij v zadnjih desetletjih. Dimnik je namreč eko, če ima dobro toplotno izolacijo, saj to pomeni, da je izkoristek peči maksimalen. Eko dimnik tako zadržuje toploto in s tem omogoča prihranek energije in manj izpustov v okolje. Če ste se odločili, da si boste omislili eko dimnik, vam priporočamo slovenski dimnik Ekoter. Cenik vam lahko pošljemo; predlagamo vam, da nas pokličete in se uskladite z nami. Z veseljem vam bomo tudi svetovali.

Cenik slovenskih dimnikov kaže na dostopne cene

Iz cenika slovenskih dimnikov je razvidno, da so cene dimnikov Ekoter zelo ugodne. Kot je napisano tudi v ceniku slovenskih dimnikov, gre za dimnike z odličnimi toplotno izolacijskimi lastnostmi. Njihova izolacija je dobro prezračevana. Odporni so proti kislinam in visokim temperaturam, omogočajo enostavno čiščenje in so odporni na mehanske obremenitve. Njihova teža je le majhna, dimniški plašči pa imajo visoko trdnost. Če torej potrebujete najboljši šamotni eko dimnik, vas vabimo, da nas pokličete in poslali vam bomo cenik slovenskih dimnikov.

ogm-bi.si | Šamotni dimnik je pametna odločitev