Ponudba
Pošlji povpraševanje

Ugodne cene v ceniku dimnikov v podjetju OGM

V podjetju OGM vam ponujamo različne dimnikarske storitve, odločite se lahko za gradnjo dimnikov. Izdelujemo različne dimnike, dan danes pa so najpogostejši inox montažni dimniki. Njihova izdelava je enostavna, tako tudi montaža, saj so dimniki lahki in primerni za vgradnjo v modernejše stavbe. Dimnik, ki vam ga izdelamo je cenovno dostopen, izdelava pa garantirano kvalitetna.

Dimnik cenik OGM-BI d.o.o.

Tudi cenik eko dimnikov je dosegljiv

Priporočamo pa vam odločitev za eko dimnik, ki je narejen iz vrhunskih materialov in je tako izjemno trpežen, njegova življenjska doba pa je dolga. Montaža eko dimnika mora biti izvedena izjemno natančno in seveda v skladu z navodili, saj bo dimnik le tako lahko deloval nemoteno. Odločitev za slovenski eko dimnik bo prispevala k bolj ekonomičnemu ogrevanju vašega doma, prav tako pa bo pripomogla k čistosti okolja in narave. Eko dimnik je primeren za vse vrste peči in goriv, s katerimi ogrevamo objekt. Postavi se hitro in ga ni potrebno dodatno izolirati, ometati ali kakorkoli drugače oskrbeti. Cena dimnika pa je dosegljiva.
Zraven dimnikov po ugodnih cenah v ceniku dimnikov vam ponujamo tudi različne dimniške dele in storitev čiščenja dimnikov, adaptacije dimnika in same gradnje eko dimnika. Odločite se lahko za nakup dimniških cevi, vratc in obrob dimnika. Obroba dimnika je izjemno pomemben element, ki ga po montaži dimnika namestimo na mesto preboja strehe. Obroba bo tako del strehe, ki ga dimnik prebada, ščitila pred zamakanjem. Sanacijo in adaptacijo dimnikov opravimo kvalitetno, natančno in profesionalno.

ZA VAS IZDELAMO TUDI PIZZO PEČ s priklopljeno dimniško cevjo

Cenik dimnikov vam priskrbimo takoj

V primeru vprašanj smo vam dosegljivi po telefonu ali e-pošti. Zelo veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o ponudbi naših storitev lahko prepričate na lastne oči in se odločite za gradnjo dimnika ali njegovo sanacijo. Oglejte si tudi ponudbo eko dimnikov in se o njih posvetujte z našimi prodajalci. Seveda pa si ne smete pozabiti ogledati cen dimnikov. Cenik dimnikov najdete zapisan na naši spletni strani, seveda pa nas o ceniku dimnikov lahko povprašate ob obisku in z veseljem vam ga bomo pokazali. Za cenik dimnikov nas lahko prosite tudi po e-pošti in poslali vam ga bomo hitro.