Šamotna opeka za kamin za varen in miren ogenj

Šamotna opeka za kamin je edini način za izdelavo res trajnega in varnega kamina. Ker kurjenje v kaminu povzroča izredno visoke temperature, ki jih ogenj oddaja, prenese te obremenitve le šamotna opeka za kamin. Le šamotna opeka za kamin je tista, s pomočjo katere je mogoče obzidati kaminski vložek. Cena šamotne opeke je razmeroma nizka, zato vam priporočamo, da pri gradnji kamina po nepotrebnem ne eksperimentirate z drugimi materiali, saj bi bil v tem primeru neuspeh zagotovljen. Priporočamo vam, da vam kamin vgradijo izkušeni profesionalci pečarji, ki natančno vedo, kako je potrebno kaminski vložek pravilno obzidati z izolacijsko opeko. Toplo priporočamo tudi to, da si omislite šamotni dimnik. Šamotna opeka za dimnik je namreč še vedno najvarnejši in najkvalitetnejši material za dimnik. Takšna opeka za dimnik je namreč tradicionalna in še vedno predstavlja najbolj zanesljivo in preverjeno tehnologijo. Poleg tega je takšen dimnik tudi ekološki, saj šamot akumulira toploto. Zato dimnik zelo dobro vleče in omogoča, da peč troši kar najmanj kurjave. Naša proizvodnja šamotne opeke daje le proizvode najvišje kvalitete.

OSTALI ŠAMOTNI IZDELKI V NAŠI PONUDBI


Proizvodnja šamotne opeke za kaminŠamotna opeka za kamin proizvedena s preizkušenimi postopki

Modrost proizvodnje šamotne opeke za kamin je že zelo stara. Proizvodnja šamotne opeke se opravlja s pomočjo postopkov vlečenja, stiskanja in prešanja gline. Takšna proizvodnja šamotne opeke omogoči, da postane šamotni material ognjevaren oziroma odporen proti najvišjim temperaturam. Kljub zahtevni tehnologiji proizvodnje šamotne opeke, je cena šamotne opeke razmeroma nizka.


Cena šamotne opeke je glede na kvaliteto izredno ugodna

Lepo je, če lahko proizvod najvišje kvalitete dobimo po res ugodni ceni. Šamotna opeka zagotovo je takšen proizvod. Izolacijska opeka, ki je lahko tudi opeka za vaš dimnik je edini res naraven ognjevarni material. Naše podjetje prodaja le proizvode, ki izvirajo iz naše vrhunske proizvodnje šamotne opeke. Kljub temu je cena naše šamotne opeke še vedno zelo ugodna. Če torej potrebujete šamotno opeko za kamin, smo mi pravi naslov za vas.

ogm-bi.si | Šamotna opeka za kamin za profesionalen prist