Dimnik za kaminsko peč OGMDimnik za kaminsko peč na pelete in druge vrste peči

Dimnik za kaminsko peč na pelete vam pri podjetju OGM-BI nudimo po dostopni ceni, obenem pa vam zagotavljamo tudi vrhunsko kakovost. Gre za dimniški sistem za kaminsko peč EKOKER, izdelan v Sloveniji. Pohvali se lahko s certifikatom EN, ki potrjuje skladnost sistema z najstrožjimi evropskimi merili kakovosti in varnosti. Seveda to ni izključno dimnik za kaminsko peč - na pelete ali drva - ampak je primeren za vse vrste kurišč, torej za kaminsko peč in drugo. Poleg tega, da je to torej dimnik za peči na pelete - za kaminsko peč in druge vrste - je skladen tudi z drugimi vrsti goriv oziroma naprav, ki za svoje delovanje potrebujejo dimnik (plinska peč, na olje ...).

Dimnik za peči na pelete OGMNajboljši dimnik za kaminsko peč - na pelete ali drva

Vsekakor ste na pravem mestu, če iščete dimnik za peč na pelete - za kaminsko peč ali »klasično«. Sistem EKOKER pa pride v poštev tudi kot dimnik za kaminsko peč na drva. Ne glede na to, kako nameravate uporabljati dimnik (plinska peč, za kaminsko peč idr.), vas čakajo številne prednosti. Naš dimnik za kaminsko peč (na pelete ali drva) in druge tipe naprav se ponaša z odličnim vlekom ter toplotno izolacijo, obenem pa je zagotovljeno optimalno prezračevanje. To je dimnik za peč - na pelete in druga goriva - ki je odporen na vlago, visoke temperature in na kisline. Seveda pa je naš dimnik za kaminsko peč in druge tipe naprav tudi zelo varen - za protipožarno varnost poskrbi predvsem izvrstna plinotesnost.

Dimnik za peči na pelete, plin, olje in drva - hitra montaža

Kaj pa montaža oziroma priklop peči na dimnik (plinska peč, na olje, kaminska peč na pelete in druge vrste naprav)? Če izberete sistem EKOKER za kaminsko peč in druge tipe naprav, bo priklop peči na dimniizjemno nezahteven in hiter. Priklop (kaminske oziroma poljubne) peči na dimnik pa poleg tega ne bo zahteval dodatnih stroškov vgradnje.

ŠAMOTNI IZDELKI

TOPLOTNA IZOLACIJA DIMNIKA