Montaža dimnika - dimenzije za vsak dom!

Montaža montažnega dimnikaNajenostavnejšo montažo dimnika in cevi zagotavljajo troslojni dimniki! Spoznajte dimnik Ekoker, povsem edinstven primerek na našem trgu! Dimenzije dimnika Ekoker lahko povsem prilagodite vašim potrebam. Je edini dimnik na slovenskem tržišču s certifikatom EN, ki ustreza vsem najvišjim evropskim standardom. Naša proizvodnja in prodaja dimnikov v bližini Ljubljane je plod vestnega izobraževanja na seminarjih doma in tujini ter bogatih izkušenj na trgu dimnikov.

Cenik montažnih dimnikov za vsak žep!

Cenik montažnih eko dimnikov lahko najdete na našem spletnem naslovu. Prav tako si lahko preberete vse o višini dimnika in drugih dimenzijah dimnika Ekoker in njegovih sestavnih delih. V katalogu na naši spletni strani najdete tudi podrobna navodila za montažo dimnika. Montaža zunanjih dimnikov je enostavna in hitra. Pri OBM-Bi poleg rostfrei dimnikov različnih dimenzij izdelujemo tudi:

  • šamotne izdelke za industrijo
  • šamotno opeko
  • pizza peči
  • ognjevarna lepila, betone, mase in malte
  • dimniške jaške in preboje.

Dimniške storitve nam je zaupalo že več kot 30.000 zadovoljnih naročnikov. Naše bogate reference smo si nabrali v več kot dveh desetletjih uspešnega delovanja na trgu dimnikov. Naše proizvode lahko kupite na več kot 70 prodajnih mestih po vsej državi.

Izolacija montažnega dimnika

Zakaj je izdelava in montaža dimnikov pri OGM-Bi tako posebna?

OGM-Bi se od podobnih podjetij na našem trgu dimnikov loči predvsem po ugodni ceni montaže dimnika, ki hkrati prinaša izjemno kakovost. Dimniki ali kakršnekoli druge vrste peči potrebujejo pravilno izvedeno montažo. Mi vam garantiramo brezhibno delovanje, ki bo navduševalo cele generacije. Cenik montažnih dimnikov pri nas je ugodnejši, a zato niso naši izdelki nič manj kakovostni ali varni. Za dodatna vprašanja o ceni montaže dimnika v vašem stanovanju in drugih vprašanjih, lahko pokličete na telefonsko številko 01 750 60 80. Naša prijazna ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem nudila pomoč.