Ponudba
Pošlji povpraševanje

Šamotna opeka za dimnik za strokovno izvedbo

Šamotna opeka za dimnik je še vedno najboljša opcija za izvedbo dimnika. Šamotna opeka za dimnik namreč dimniku omogoči dolgo življenjsko dobo. Če boste kupili kvalitetno šamotno opeko za dimnik, vas bo vaš šamotni dimnik preživel. Šamotni dimniki so namreč že zelo stara tehnologija oziroma popolna rešitev. Če želite imeti kvaliteten in varen slovenski dimnik, vam priporočamo slovenski dimnik Ekoker. Naše podjetje prodaja tudi kvalitetno šamotno opeko za kamin. Naša šamotna opeka je najboljše sestave, pri nas pa dobite tudi ognjevarno malto za šamotno opeko.


Šamotna opeka za slovenski dimnikŠamotna opeka za dimnik je najboljša ognjevarna tehnologija

Če si boste izbrali našo šamotno opeko za dimnik, ste se odločili prav. Naši šamotni dimniki so namreč ognjevzdržni, odporni na kisline in plinotesni. Z nakupom našega slovenskega dimnika Ekoker boste tako pridobili proizvod, ki bo zdržal tako dolgo, kot bo zdržala vaša hiša. Sestava šamotne opeke je namreč takšna, da brez težav zdrži dolga desetletja. Seveda pa je potrebno uporabiti primerno malto za šamotno opeko.


Šamotni dimniki so kvalitetni ognjevzdržni izdelki

Šamotni dimniki so najboljši dimniki, ker so izdelani iz šamota. Šamot je naraven material, ki ga pridobivamo iz gline. Z različnimi postopki pridelave šamotni dimniki pridobijo ognjevzdržne lastnosti. Šamotna opeka za dimnik je izdelana natančno in dobro akumulira toploto (kar je dobro, saj bo dimnik z akumulirano toploto med in še nekaj časa po delovanju ogreval tudi prostore v zgornjih etažah skozi katere teče).


Slovenski dimniki Ekoter so vrhunski ognjevarni proizvod

Odločitev za slovenski dimnik Ekoter je modra odločitev, saj je izdelan v skladu z vsemi mednarodnimi standardi iz področja ognjevzdržnih materialov in temelji na dolgi letih izkušenj in domačega znanja. Brez težav prenese vse notranje in zunanje vplive, ki bi dimniku sicer utegnili škodovati. Temperature, vreme in kislina mu torej ne povzročajo niti najmanjših težav. Vgradimo ga hitro in enostavno.

ogm-bi.si | Šamotna opeka za dimnik najvišje kvalitete - povezave do naše spletne