Ponudba
Pošlji povpraševanje

Dimnik Ekoker – kakovost in ugodna cena

Dimnik je del hiše, ki je izjemno pomemben in brez katerega si gradnje le-te ne moremo predstavljati. Skrbi za to, da se v zimskim mesecih dim vali izven naše hiše, obenem pa celoten sistem zagotavlja tople in prijetne prostore za bivanje. Dimniki Ekoker so slovenski proizvod, kar pomeni, da so izdelani v Sloveniji na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja ognjevzdržnih materialov ter so primerna za vse vrste hiš. Poleg gradnje eko dimnikov, lahko v našem podjetju naročite tudi ostale stvari v povezavi s celotnim dimniškim sistemom, od cevi za dimnik, vratc in rozet za dimnik po ugodni ceni. Verjamemo, da boste z našim dimniškim sistemom izjemno zadovoljni, obenem pa je pomembno poudariti, da so vsi dimniki narejeni v skladu z vsemi mednarodnimi standardi. Zagotavljamo vam enostavno in hitro montažo ter odlično toplotno izolacijo, ki bo skrbela za udobno bivanje.

Dimniki z vrhunskimi komponentami odpornimi na različni vplive

Dimniki so izpostavljeni številnim vremenskim vplivom, zato je pomembno, da so narejeni iz kakovostnih materialov. Ekoker dimniki vsebujejo komponente narejene iz vrhunskih materialov, ki so odporni na vse vrste vplivov, tako notranjih kot zunanjih ter kljubujejo visokim temperaturnim razlikam in vremenskim vplivom. Ob montaži ni nobenih dodatnih stroškov vgradnje, dimniški sistem pa ponuja raznoliko paleto elementov, ki so primerne za še tako zahtevne kupce, ki želijo za svoj dom resnično najboljše. Dimnik Ekoker zagotavlja kakovost in je uporaben za vse vrste peči oziroma kurišč, vključno z nizko temperaturnimi kotli, ki imajo izstopno temperaturo dimnih plinov višjo kot 40 stopinj. V kolikor želite spremembo vrste energetskega vira ni potrebnih dodatnih vlaganj v dimniški sistem, zato nas kontaktirajte in se prepričajte o kakovostnih eko dimnikih, ki jih imamo na voljo.

cevi za dimnik

cevi za eko dimnik

Dimniki z dolgo življenjsko dobo

Verjetno si vsakdo želi kakovosten dimniški sistem, ki bo imel dolgo življenjsko dobo. Dimniki Ekoker so točno to, o čemer ste vedno sanjali. V kolikor boste sistem pravilno vzdrževali, bo življenjska doba le tega trajala več kot 30 let, kar pomeni, da ste lahko ob nakupu popolnoma brez skrbi. Vse komponente, vključno s keramičnimi cevmi za dimnike so kakovostne in dolgo vzdržljive, obenem pa za dolgo obstojnost skrbimo s kakovostno in natančno montažo. Naši dimniki so dolgotrajna in kvalitetna rešitev za vsak dom, obenem pa je izbira izjemno varna. Smo podjetje s tradicijo in zagotavljamo strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in kvaliteten servis, obenem pa z veseljem pomagamo pri izbobraževanju, nakupu in vgradnji dimniškega sistema v vaš dom, ki ga bo naredil udobnega in prijetnega za bivanje. Zaupajte nam in se pridružite našim zadovoljnim strankam. Dimniki Ekoker vam bodo polepšali življenje.

Cevi za dimnike in ostali deli dimniškega sistema

V naši ponudbi ne prodajamo samo kakovostne dimnike, ampak lahko najdete tudi celoten dimniški sistem z vsemi pripadajočimi komponentami, ki skrbijo za kakovostno delovanje in lep izgled. Nudimo vam cevi za dimnike, ki so izjemno vzdržljive, različne rozete za dimnike, ki poskrbijo za lep zunanji videz, obenem pa nudimo tudi vratca za dimnike, ki so odvisna od vaših želja in idej ter ognjeobstojno lepilo, keramični podstavek z izpustom kondenza ter navodila za montažo, ki pa jo lahko opravimo v našem podjetju, ali pa vam zgolj svetujemo. Dimniki in celoten dimniški sistem vključno s cevmi za dimnike zagotavljajo dobro prezračevano izolacijo, veliko odpornost na vlago in mehanske obremenitve, lahko čiščenje, nizko težo in visoko trdnost dimniških plaščev ter varen odvod utekočinjenih agresivnih kislih ostankov izgorevanja. V kolikor imate glede naših dimnikov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali, lahko pa se oglasite tudi osebno v našem podjetju.

CEVI ZA DIMNIK, KI JIH JE ENASTAVNO OČISTITI