Ponudba
Pošlji povpraševanje

Dimnik in kakovostni dimniški dodatki po ugodnem ceniku

Dimnik predstavlja zadnji in izredno pomemben del sistema za ogrevanja in prav zato je zelo pomembno, da je dimnik varen in kakovosten. Kakovost se dosega s kakovostnimi materiali, iz katerega je izdelan. Takšna mora biti tudi cev za dimnik, pa tudi vsi dodatki, kot na primer rozeta za dimnik. Ne glede na to, ali gre za dimnik za domač kamin ali običajen zunanji dimnik, v našem podjetju bomo poskrbeli, da bo delo opravljeno na najvišjem kakovostnem nivoju. Na naši spletni strani si lahko ogledate našo ponudbo dimnikov, med njimi boste našli tudi naš lasten sistem EKOKER, ki je edini sistem v Sloveniji, ki je izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenih znanj s področja ognjevzdržnih materialov ter v skladu z vsemi mednarodnimi standardi s področja ognjevzdržnih materialov. Na spletni strani vam je dostopen tudi cenik dimnikov, ki pa vam ga bomo tudi z veseljem predstavili ob vašem obisku pri nas.

NOVO V PONUDBI: KRUŠNA PIZZA PEČ

Kakšne lastnosti ima dober dimnik?

Ker dimniki skrbijo, da so dimni plini pravilno speljani iz kurilnih naprav, kot so kamini, štedilniki in peči, morajo ti biti zares kakovostni. Cev za dimnik mora biti popolnoma plinotesna, saj bi v nasprotnem lahko prišlo do velike katastrofe. Prav sodobni sistemi ogrevanja, ki imajo nizkotemperaturne kotle, zahtevajo takšne dimniške sisteme, ki so odporni na kisline, vlago in veliko vročino. In prav takšen je naš dimnik oziroma sistem Ekoker, o katerem bomo spregovorili v nadaljevanju. Ta dimnik je odlična rešitev tako za novogradnje kot tudi za sanacije, saj je odlično izoliran in ima dober vlek. Primerjen je tudi kot dimnik za kamin. Ne glede na to, ali potrebujete nov ali sanacijo dotrajanega dimnika, najboljše je, da delo prepustite strokovnjakom. Samo pravilno zgrajen dimnik in sistem bo omogočal nemoteno in učinkovito delovanje ogrevalnega sistema in za to bomo poskrbeli mi. Vsi elementi dimnika, tudi rozeta za dimnik, so narejeni v skladu s predpisi na tem področju. Pa tudi cenik dimnikov je konkurenčen in ugoden.

cev za dimnik

EKOKER dimniški sistem je najboljša rešitev za novogradnje in sanacije

Gre za popolnoma slovenski proizvod, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja. Narejen je iz najboljših in najbolj trpežnih materialov. Dimniški sistem EKOKER predstavlja odlično rešitev tako za novogradnje kot tudi za sanacije dimnikov. Odlikuje ga predvsem visoka kakovost in enostavna montaža. Ker je dimnik za kamin najbolj pomemben del ogrevalnega sistema, je izredno pomembno, da je izdelan plinotesno, strokovno in dobro premišljeno. Prav zato je pri načrtovanju novega dimnika ali načrtovanju sanacije potrebno paziti na ustrezen premer dimniške tuljave, višino dimnika in ustrezno debelino izolacije. Vsi elementi dimniškega sistema EKOKER so izdelani iz vrhunskih materialov. Ti so odporni tako na zunanje (temperaturne, vremenske, kislinske) kot tudi na notranje vplive. Od primernem in ustreznem vzdrževanju dimnika bo življenjska doba sistema trajala vsaj 30 let.

Glavne prednosti EKOKER dimnika

Med gladne prednosti omenjenega sistema štejemo ne le cenik, temveč predvsem njegovo vsestranskost. Omogoča priključitev kotlov na plin ali olje ali trda goriva. Je tudi enostaven in hiter za montažo, pohvali pa se lahko z odličnimi toplotno izolacijskimi lastnostmi ter dobro prezračevalno izolacijo. Prav tako je zelo plinotesen, kar zagotavlja odlično protipožarno varnost, odporen je na vlago, visoke temperature, kislino in tudi na mehanske obremenitve. Najbolj pomembno je, da je enostaven za vzdrževanje in lahek za čiščenje.

Vse rešitve na enem mestu

Nov dimnik ali samo njegova sanacija? Mi smo pravi naslov za vas. Vsakemu projektu se posvetimo stoodstotno in vedno predlagamo najboljše in najbolj optimalne rešitve za vas. Več informacij o naših dimnikih in dimniških sistemih lahko dobite na naši spletni strani, kjer vam je na voljo tudi cenik naših storitev.

cenik dimnika za kamin