Čemu pravzaprav služi obroba dimnika?


Preboji strehe so običajno najbolj občutljivi deli na strehi. Preboj strehe se navadno zgodi ob namestitvi dimnika oz. zračnika. Seveda je predel okrog obeh potrebno zatesniti in tako poskrbeti, da bo streha še vedno služila svojemu namenu – da ne bo zamakala. Slednje običajno storimo z obrobo dimnika.

 

Dimniška obroba okoli dimnika


Izdelava dimniške obrobe je odvisna od kritine, položaja preboja in naklona strehe.


Poznamo več vrst dimniških obrob:

  • osnovna dimniška obroba,
  • zidna dimniška obroba,
  • oblačenje celotnega dimnika v pločevino,
  • pri inox dimnikih pred oblačenjem dimnika v obrobo, dimnik najprej obložimo s stekleno volno. 

 

Obrobo za dimnik lahko torej izdelamo iz veliko materialov. Pri vsem skupaj pa ni najbolj pomemben material izdelave, pač pa je pomembno, da se obroba okrog dimnika dimniku lepo prilega in tako preprečuje vdor vode v streho.
V našem podjetju vam ponujamo kvalitetne obrobe za dimnik. Pred izdelavo se z vami pogovorimo o potrebah, ki jih imate. Ogledamo si tudi streho, kjer bo obroba dimnika nameščena. Cene obrob za dimnik so ugodne, njihova izdelava pa je zelo kvalitetna.

Obroba okoli dimnika


Pokličite nas in se pozanimajte o dimniških obrobah!


Se vam o obrobah dimnika postavljajo dodatna vprašanja? Pokličite nas po telefonu in z veseljem vam bomo pomagali. Prav tako nam lahko vprašanja ali povpraševanje pošljete po e-mail naslovu. Odgovorili vam bomo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvalitetni izdelavi obrob dimnikov. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo s svojimi nasveti, ki temeljijo na podlagi večletnih izkušenj, svetovala in vam tako pomagala izbrati idealno obrobo dimnika za vas in vašo streho.

 

EKO DIMNIK


Ne pozabite, obroba dimnika je izjemno pomemben element na strehi, s pomočjo katere bo vaša streha ohranila funkcionalnost. Pomembno je, da je izdelana kakovostno in natančno. Cene obrob za dimnik pa kljub kvalitetni izdelavi ostajajo nizke!

 

IZOLACIJSKI MATERIALI

 

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
OGM-BI d.o.o.
Naslov
Pod Hruševco 32
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7506080
Seznam fraz
Obroba dimnika, dimniška obroba
ZEMLJEVID