Se soočate s problemom starega in dotrajanega dimnika?

Svetujemo vam obnovo dimnika, saj starejši in dotrajani dimniki predstavljajo resno nevarnost za požar, hkrati pa zelo slabo odvajajo dimne pline.

DIMNIKI SO SESTAVNI DEL VSAKEGA OGREVALNEGA SISTEMA S KURIŠČEM

Sanacija dimnika z vrtanjem - ugodno in preprosto

Vrtanje dimnikaSanacija dimnikov dan dane le še redko predstavlja umazan in zahteven poseg - dimnikov danes zaradi sanacije več ne rušimo, pač pa starejše in dotrajane dimnike vrtamo in v njih vstavimo novo inox dimniško tuljavo, ki premore veliko pozitivnih lastnosti. Inox dimniška tuljava ni občutljiva na mehanske in druge vplive ter je tako obstojna in trajna. Z vrtanjem dimnika bomo odpravili kondenzirano vlago, ki se v dimniku nabira zaradi temperaturnih sprememb. Kvalitetna sanacija z vrtanjem dimnika bo vašemu dimniku zagotovilo daljšo življenjsko dobo in boljše možnosti izkoristka pri ogrevanju.

Cena povrtanja dimnikov v podjetju OGM

Cena povrtanja dimnikov v podjetju OGM je ugodna, storitev pa opravimo kvalitetno in natančno ter tako pripomoremo k boljšemu ogrevanju vašega doma.

Pri nas lahko naročite tudi izdelavo (zidanje) dimnika za vrtni kamin ali izdelavo vrtečega dimnika. Ponudba je ogromna. Dimnike izdelamo estetsko, kvalitetno in v skladu z vašimi željami.

povrtanje dimnikov cenaUgodna cena povrtanja dimnika in izboljšava celotnega ogrevalnega sistema

Ne pozabite tudi omenjene možnosti sanacije dimnikov z vrtanjem. Cena povrtanja dimnikov je ugodna. Pred samim vrtanjem dimnika se oglasite v naši poslovalnici, kjer vam bodo strokovnjaki, podkovani z večletnimi izkušnjami, svetovali in vam povedali več o samem procesu vrtanja dimnikov. Ob obisku nas ne pozabite povprašati o cenah povrtanja dimnikov in se odločite za povrtanje dimnika, ki je star in dotrajan ter ga zamenjajte z novim in tako povečajte izkoristek vaše peči za ogrevanje.