Zidanje dimnika hiše ni tako preprosto, kot se sprva sliši


Pri gradnji hiše navadno premalo pozornosti namenimo samemu dimniku. Dimniki zahtevajo veliko znanja ob postavitvi. Pred odločitvijo za gradnjo dimnika se je potrebno odločiti s kakšno kurjavo se bomo ogrevali. Pomembno je tudi, da vemo, s kakšno kurilno napravo se bomo greli. Izdelava dimnikov se namreč razlikuje glede na vrsto goriva, ki ga bomo uporabljali. Pri izdelavi dimnikov ni pomembno, da so le-ti čim večji, pač pa so njihove mere odvisne od višine dimnika in položaja, ki ga dimnik zavzema na strehi. Pomembna je tudi višina stavb, ki stojijo okrog naše gradnje. Dimnik mora biti zraven vsega naštetega seveda tudi požarno varen in sanitarno neoporečen. Pri izdelavi dimnikov gre torej za procese natančnih projektiranj, izračunov in izjemno natančne gradnje.

IZDELAVA ZUNANJIH DIMNIKOV

Pri zidanju dimnika moramo biti pozorni na materiale, ki jih uporabimo

Pri zidanju dimnika je pomembno, da bo dimnik trajen in odporen. V zadnjem času je zelo popularna izdelava inox dimnikov, saj ti ne rjavijo. Izdelani so namreč iz nerjaveče pločevine, imajo pa tudi veliko drugih pozitivnih lastnosti: so zelo fleksibilni, njihova montaža je hitra in dokaj enostavna, zraven tega pa imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

Izdelava in montaža dimnikovIzdelava dimnikov cena

Cena izdelave dimnikov je ugodna

V našem podjetju izdelujemo kvalitetne dimnike, cena izdelave dimnika pa je ugodna. Zraven ugodne cene izdelave (zidanje) dimnika vas bomo navdušili tudi z njihovo kakovostjo. Zraven tega pa boste navdušeni tudi nad prijaznostjo in strokovnostjo ekipe, v primeru, da se boste za sodelovanje z nami odločili. Izdelava in montaža dimnikov za nas predstavljata poslanstvo, ki ga izvršujemo natančno in strankam prijazno.

Pozanimajte se o ceni izdelave dimnika kar po telefonu

Pokličite nas po telefonu ali pa nam pošljite povpraševanje za izdelavo eko dimnika po e-mail naslovu. Lahko pa nas obiščete tudi v poslovalnici, kjer se lahko še dodatno pozanimate o izdelavi dimnika in o ceni izdelave dimnikov. Za vsa vprašanja smo zmeraj na voljo in nanje radi odgovorimo.