Ponudba
Pošlji povpraševanje

Sanacija dimnika naj poteka v skladu s predpisi in s kakovostnimi materiali


Sanacija dimnikaDimnik je pomemben element ogrevalnega sistema, ki mora zagotavljati pravilno delovanje kurilne naprave, kar pomeni, da mora biti temperaturno odporen, požarno varen in sanitarno neoporečen. Le kakovostni dimniki zagotavljajo varno odvajanje dimnih plinov in takšne dimnike lahko dobite v podjetju OGM-BI. Pri nas boste dobili sodobne dimnike, ki so odporni na vlago, korozijo in visoke temperature. Če imate starejši dimnik, ki ne ustreza več sodobnim standardom za kurilne naprave, je potrebna sanacija dimnika. Sanacija oziroma obnova dimnika je ključna za varnost. V našem podjetju vam nudimo ugoden cenik za sanacijo dimnika (razširitev tuljave, popravilo dimnika itd.). Sodobna sanacija dimnika zahteva le manjše gradbene posege, če pa gre za dotrajane in zelo poškodovane dimnike, pa pri sanaciji priporočamo rušenje starega in izdelavo novega dimnika, ki bo ustrezal sodobnim standardom. Če se odločite, da izberete nas za sanacijo oziroma obnovo dimnika, vam zagotavljamo hitro, natančno, cenovno ugodno in čisto izvedbo sanacije. Kvalitetna sanacija dimnika, kakršno izvedemo v podjetju OGM-Bi, bo vašemu dimniku zagotovila daljšo življenjsko dobo, vam pa popolno varnost.

VZDRŽEVANJE DIMNIKA


Cenik sanacije dimnika - vsak element ima svojo ceno

Sanacija zidanega dimnika ali sanacija dimnika v bloku mora biti dobro premišljena in načrtovana. Vsak element je pri sanaciji dimnika v bloku ali kjerkoli drugje pomemben, zato je pomembno, da sanacija dimnika poteka preudarno ter da so vsi elementi za sanacijo dimnika vključeni v obnovo. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi cenik za sanacijo dimnika, kjer ima vsak element za sanacijo svojo ceno. Dimnik je pred sanacijo potrebno pregledati, šele tako lahko ocenimo, katere elemente je potrebno zamenjati.

Obnova dimnika


Obnova dimnika z dimniškimi sistemi Ekoker

V podjetju OGM-BI se vsake sanacije dimnika lotimo strokovno in preudarno. Odlična rešitev za sanacijo ali obnovo dimnika je dimniški sistem Ekoker. Cenik je dostopen na spletni strani. Glede na dotrajanost in poškodbe dimnika se lahko odločimo za dve sanaciji: sanacijo z delno adaptacijo dimnika (sanacija, pri kateri porušimo zgornji del dimnika in vstavimo keramično ali inox cev v dimnik) ali sanacijo s popolno obnovo dimnika (sanacija, pri kateri porušimo dimnik in zgradimo novega).

Več informacij na:http://www.ogm-bi.si/