Dimniški elementi, ki navdušujejo s kvaliteto

Dimniška rozetaMed dimniške elemente prištevamo dimniške rozete, plašč, streho za dimnik, ventilator za dimnik, dimniške tuljave, čistilna vratca, priključke in kolena za peči oz. kamine, temelje dimnika, kondenčne podstavke, itd. Kvaliteta dimniških elementov močno vpliva tako na njihovo življenjsko dobo kot tudi učinkovitost. V podjetju OGM d.o.o. iz Vrhnike se že vrsto let ukvarjamo s proizvodnjo dimniških elementov vrhunske kakovosti, ki ustrezajo vsem zahtevanim standardom, kar potrjujejo tudi prejeti certifikati. Gre za izdelke iz kakovostne keramike, ki se ponašajo z izredno življenjsko dobo. Odporni so na korozijo, mehansko obrabo, vlago, kisline in visoke temperature. Dimniški elementi OGM nudijo izredno plinotesnost in s tem optimalno protipožarno varnost. Poleg odličnih tehničnih lastnosti naše dimniške elemente odlikuje tudi nizka cena.

NAŠE STORITVE ZA DIMNIKE

Dimniške rozete

Nudimo vam dimniške rozete različnih premerov. Odporne so na rjavenje. V naši ponudbi boste našli bogato ponudbo raznolikih dimniških rozet. Če potrebujete dodatne informacije o tem, kakšna dimniška rozeta bi bila najbolj primerna za vašo konkretno situacijo, se obrnite na naše strokovno usposobljene sodelavce preko elektronske pošte ali telefona. Z veseljem vam bomo pomagali s koristnimi nasveti.

Dimniške tuljave

Dimniške tuljave OGM so primerne za različne vrste goriv. Presek dimniške tuljave je odvisen od vrste in moči peči, kotla oz. kamina. Prenesti morajo zelo visoke temperature, zato je zelo pomembno, da so izdelane iz vrhunskih materialov, ki prenesejo tovrstne obremenitve. Odlične dimniške tuljave so običajno narejene iz nerjaveče pločevine (inoxa) ali keramike. Oglejte si bogato ponudbo raznovrstnih dimniških tuljav, med katerimi se bo zagotovo našla kakšna, ki bo primerna za vašo peč ali kamin. Pri podjetju OGM d.o.o. boste dobili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zato ne odlašajte in obiščite našo spletno stran ali naše zaposlene osebno na sedežu podjetja na Vrhniki (Pod Hruševco 32).