Ponudba
Pošlji povpraševanje

Podjetje OGM - šamotna malta v uporabi za visokotemperaturne izdelke


Šamotna malta, katerih uporaba je namenjena gradnji kurilnih sistemov s trdimi gorivi ali z ekstra lahkim kurilnim oljem, je na voljo v našem podjetju OGM-BI. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 25 let, v tem času pa smo postali eden od vodilnih proizvajalcev šamotnih izdelkov v Sloveniji. Zavedamo se nevarnosti področij, na katerih delamo, zato izdelujemo zgolj kvalitetne ognjevzdržne materiale za različna področja visokotemperaturnih izdelkov. Šamotna moka kot gradnik, iz katerega je izdelana rabljena šamotna opeka za dimnik ali kamin, je odličen, varen in vzdržljiv material, ki obstane dolga leta.

OGM šamotna malta uporaba

OGM šamotna malta in šamotna moka sta osnovi za več vrst šamotnih opek, ki se uporabljajo v vseh visokotemperaturnih izdelkih, torej predvsem ob postavitvah grelnih sistemov. OGM šamotna malta ali šamotna moka vam omogočata montažo vrtnega kamina, v ponudbi našega podjetja pa je poleg šamotne malte za uporabo kot osnovni gradnik tudi vrsta izolacijskih materialov, šamotno lepilo ali kvalitetna peč za pico.


Vrste šamotnih opek so:

  • Šamotna opeka,
  • Visoko aluminatna opeka,
  • Kisla opeka na bazi SiO2,
  • Izolacijska opeka,
  • Magnezitna opeka in
  • Specialna opeka.


Šamotna malta uporabaŠamotna moka in šamotna malta uporaba

OGM šamotna malta za uporabo v vašem domu in šamotna moka sta vam na voljo v našem podjetju v Vrhniki, kamor se lahko obrnete tudi po nasvet v zvezi s tovrstno montažo. Morate se zavedati, da gre za zelo hvaležen material, saj je uporaba šamotne malte hitra in enostavna, če upoštevate priložena navodila. Šamotno lepilo je izredno kvalitetno, kot tudi ves drug šamot. Cena je ugodna, vam pa kot strokovnjaki iz področja ognjevdržnih materialov svetujemo, da pri gradnji ognjevzdržnih elementov uporabljate visokokvalitetne komponente s področja lepil, malt in betonov. Samo s pravilno izbiro malt in lepil si boste zagotovili varno in nemoteno delovanje vaših kurišč, peči ali drugih visokotemperaturnih izdelkov. Izberite izdelke šamot, katerih cena je ugodna, v podjetju OGM-BI iz Vrhnike.


OGM | Šamotna malta uporaba za dimniški sistem