Ponudba
Pošlji povpraševanje

Šamot - cena za kakovosten kamin je lahko zelo nizka

Eden najbolj uporabnih materialov je šamot. Cena je glede na njegovo uporabnost vsekakor primerna, saj se lahko uporablja tudi tam, kjer različni drugi materiali zaradi previsoke vročine niso primerni. Šamotno lepilo, šamotni beton, opeka in drugi šamotni izdelki so nuji pri izdelavi oziroma zidavi različnih kurišč, kaminov in peči, tako kot tudi šamotna malta. Priprava posameznih materialov je precej nezahtevna, saj ima vsak izdelek (na primer šamotno lepilo) na embalaži natančno navodilo, kako ga uporabiti. Poleg tega je na primer OGM šamotna malta tako kot drugi naši izdelki izjemno kakovostna, kar je pri takšnih projektih nujno, sicer nam ne pomaga veliko, da uporabimo šamot. Cena vseh izdelkov, ki jih nudimo, je na voljo tudi na spletu.

VSE ZA ŠAMOTNI DIMNIK

Cena in priprava šamotne maltePriprava šamotne malte

Šamotna malta (priprava je povsem nezahtevna) je eden od osnovnih materialov, ki so potrebni pri izdelavi na primer kamina. Zakaj bi se odločili ravno za šamot? Cena je izjemno ugodna, poleg tega pa je to eden reskih materialov, ki je ognjevzdržen do te mere, da ga lahko brez skrbi uporabite pri izdelkih, ki morajo biti odporni proti izjemno visokim temperaturam. Takšno je naše šamotno lepilo, moka in drugi šamotni izdelki, tudi šamotna malta. Priprava izdelkov poteka pri nas in so torej naš lasten izdelke, na voljo pa so vam tudi izdelki našega češkega partnerja PrŠ¯myslová keramika, ki je svetovno priznan izdelovalec tovrstnih izdelkov. Pri nas pa vam ni na voljo le šamot (cena je na spletu), ampak med drugim tudi cevi za kamin, dimniški sistemi in izolacijski material.


Šamotno lepilo

Tako kot je priprava šamotne malte (na primer OGM šamotna malta) zapisana v navodilih za uporabo oziroma na embalaži, je tudi šamotno lepilo oziroma njegova uporaba natančno opisana, o tem pa se lahko posvetujete tudi s prodajalcem. Cena šamota in izdelkov iz njega je v podjetju OGM-BI izjemno ugodna, poleg tega pa so vsi izdelki, ko so na voljo pri nas, vrhunske kakovosti, kar pomeni, da vam bodo služili tako, kot je treba - zato bo ste vedno veseli, da ste se odločili za kakovosten šamot. Cena šamota je zapisana tudi na spletni strani našega podjetja.


OGM-BI, d.o.o. | Cena šamota in šamotnega lepila ter priprava šamotne malte