Ponudba
Pošlji povpraševanje

Kvalitetni dimniki in elementi za dimnike: dimniške kape, vrtljive dimniške kape

DimnikDimnik je končni člen ogrevalnega sistema in ni potrebno poudarjati, kako pomembno je, da je dimnik kakovosten in varen. Dimniki skrbijo za odvajanje dimnih plinov iz kurilnih naprav, kot so peči, štedilniki in kamini. Sodobni nizkotemperaturni kotli zahtevajo dimniške sisteme najvišje kakovosti, ki so odporni na kisline, vlago in veliko vročino. Takšen je naš dimniški sistem Ekoker. Gre za slovenski proizvod, dimnik, ki je narejen iz izredno trpežnih materialov. Primeren je za sanacijo dimnika ali pa za novogradnje. Naši dimniki so izredno dobro izolirani in se odlikujejo z odličnim vlekom. Vlek dimnika je možen zaradi nižje gostote plinov v dimniku v primerjavi z okoliškim zrakom. Pri sanaciji dimnika poskrbimo za vse elemente dimnika (dimniška kapa, vrtljiva dimniška kapa, vrata za dimnik, rozeta za dimnik).

Gradnjo dimnika prepustite strokovnjakom

Dimniki zahtevajo posebno pozornost, zato je gradnjo oziroma montažo eko dimnikov najbolj prepustiti strokovnjakom. Le pravilno zgrajen dimnik in dimniški sistem bo namreč omogočal nemoteno in učinkovito delovanje ogrevalnega sistema. V našem podjetju bomo poskrbeli, da bodo vaš dimnik, dimniška kapa in ostali elementi narejeni kakovostno in v skladu s predpisi. Poskrbeli pa bomo tudi za ugodno ceno. Izberete lahko enojni ali dvojni dimniški sistem. Več o sanaciji dimniških sistemov lahko izveste pri nas. Strogi predpisi o velikosti in obliki dimnikov ter pravila o požarni varnosti so povzročili, da je postala gradnja dimnikov strokoven in izredno kompleksen proces, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom.

Dimniška kapa in ostali elementi dimnika imajo prav tako pomembno vlogo

Dimniška kapaDimniška kapa varuje pred vremenskimi vplivi in je estetsko dovršen element na vašem dimniku. Dimniški sistem je celota komponent, med katerimi prav nobena ne sme manjkati. V naši ponudbi boste dobili tudi kvalitetne dimniške kape in vrtljive dimniške kape in ostale elemente, ki tvorijo dimniški sistem. Za vse informacije o dimnikih, dimniških sistemih, dimniških kapah, tudi vrtljivih, dimnikih na prisilni vlek in vleku dimnika smo vam na voljo preko telefona ali pa na sedežu podjetja.