Ponudba
Pošlji povpraševanje

Izolacija za dimnik - kako in zakaj?


Ogromno ljudi se sprašuje ali mora biti tudi dimnik dodatno izoliran.

Priporočljivo je, da dimnik na mestih, ki niso ogrevana (npr. podstrešje) dodatno izoliramo, saj tako obdržimo višjo temperaturo dimnih plinov in s tem pripomorem k boljšemu vleku dimnika. Zraven tega s pomočjo izolacije za dimnik preprečimo kondenzacijo toplotnih plinov v dimniku.

Toplotna izolacija za dimnik


Toplotna izolacija za dimnik je izrednega pomena


Ne glede na to iz kakšnega materiala je vaš dimnik, na kakšno kurjavo kurite in kakšna je vaša peč, je zmeraj potrebno poskrbeti za

kakovost in redno čiščenje dimnika, zelo priporočljivo pa je dimnik zaščititi tudi s toplotno izolacijo za dimnik. Izolirani dimniki imajo namreč močnejši vlek, kot dimniki

brez toplotne izolacije dimnika, izgorevanje plinov v dimniku pa je tako boljše.


V našem podjetju vam ponujamo izgradnjo novega ali sanacijo starega dimnika. Zraven tega lahko vaš dimnik zaščitimo z izolacijo za dimnik. Delo opravimo hitro in natančno. Izolacijo dimnih cevi navadno opravimo z izolacijsko opeko, ki jo položimo okrog dimnika, v predelu, ki ni ogrevan. Izolacija za dimnik pa lahko sestoji tudi iz drugih materialov.

Toplotna izolacija za dimnik


Pokličite nas in se pozanimajte o toplotni izolaciji dimnika


Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o toplotni izolaciji dimnika. Povpraševanje o gradnji dimnika, sanaciji ali izolaciji za dimnik, nam lahko pošljete tudi po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno.


Za več informacij o toplotni izolaciji dimnika pa nas lahko obiščete tudi v naši poslovalnici


Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o toplotni izolaciji dimnika pogovorite z našimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali in vam tako pomagali do pravilne odločitve za vas. Ne pozabite nas povprašati tudi o cenah izolacije za dimnik! Navdušeni pa boste tudi nad kakovostjo izdelkov, ki vam jih ponujamo.