Ponudba
Pošlji povpraševanje

Slovenski dimnik - cene so odvisne od parametrov dimnikaslovenski dimniki gradnja

Slovenski dimnik - cene lahko okvirno izračunate v aplikaciji, na www.ogm-bi.si.

Na podlagi bogatih izkušenj in strokovnih znanj je bil izdelan domači proizvod - slovenski dimnik. Cene so konkurenčne in odvisne od izbrane dimenzije dimnika, števila dimniških cevi, vključenega zračnika, premera dimniške cevi in vrste priključka ogrevalne naprave. Zidanje dimnika oziroma gradnja montaža dimnikov po sistemu Ekoker je preprosta, brez dodatnih stroškov vgradnje. Vse komponente so iz vrhunskih materialov, ki omogočajo izbiro enojnega ali dvojnega dimnika, bodisi z zračnikom ali brez. Slovenski dimnik Ekoker je optimalna izbira, tudi za zelo zahtevne stranke. Slovenski dimnik omogoča izbiro ustrezne keramične cevi različnih premerov.


Ekoker slovenski dimnik - proizvod, izdelan v skladu z vsemi mednarodnimi standardi


Gradnja dimnika je investicija, ki mora zagotavljati dolgotrajno pravilno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Naš Ekoker slovenski dimnik vam bo, ob rednem in pravilnem vzdrževanju lahko služil več kot 30 let.
Glavne prednosti dimniškega sistema Ekoker:

  • gre za slovenski dimnik, cene so konkurenčne,
  • ima odlične izolacijske lastnosti,
  • odlikuje ga enostavna gradnja-montaža dimnikov,
  • ima visoko odpornost na mehanske in vremenske obremenitve,
  • odlična plinotesnost zagotavlja tako požarno kakor tudi sanitarno varnost.

Slovenski dimnik odlikuje zelo dober vlek, lahko čiščenje in varen odvod ostankov izgorevanja.


Nov dimnik- gradnja dimnika naj ne postane vaša nočna mora!


Izberite slovenski dimnik! Cene so prilagojene domačemu kupcu, kvaliteta pa ustreza vsem zahtevam in vsem evropskim standardom na področju dimniških sistemov. Izberite Ekoker slovenski dimnik - cenik vas bo prepričal, da se investicija izplača. Zahtevajte najboljše, zato izberite slovenski dimnik! Cene so primerljive, kvaliteta pa je neprekosljiva!


Želite dimnik na ključ?


Izberite želeno vrsto kurilne naprave in katerokoli vrsto goriva, mi pa vam lahko ponudimo kvaliteten slovenski dimnik. Cene vas bodo prepričale. Uporaben je za vse vrste peči in energetske vire - to je Ekoker slovenski dimnik. Cenik, skupaj z aplikacijo za okvirne izračune najdete na: www.ogm-bi.si.

Izdelava dimnikov za kamine:www.vsi.si/ogm-bi/izdelava-dimnikov-za-kamine

VEČ O OBNOVI DIMNIKOV

DIMNIŠKI JAŠKI IN PREBOJI

eko slovenski dimnik cene