Pizza pečenje v krušni peči

Pizza pečenje v kakovostni krušni peči, ki jo za vas izdelamo kakovostno

Pizza pečenje oziroma pečenje pice za marsikoga predstavlja nočno moro, saj so pečice različne in nikoli ne morete doseči enakega učinka, kot ko pico pizzo naročite v piceriji, mar ne? Pečenje pizze pa, vsaj po naših izkušnjah, sploh ni tako težko in zahtevno opravilo, če imate primerno pečico ali peč. Izdelava pizza peči oziroma gradnja pizza peči je samo del naših kakovostnih storitev. V podjetju OGM-BI se že več kot 25 let ukvarjamo z izdelavo kakovostnih šamotnih izdelkov, med katerimi boste našli tudi pizza peč tunel in nov model krušne peči, ki je še bolj funkcionalna. Pica iz krušne peči je odlična in prepričani smo, da se tudi vi z nami strinjate. Mi smo tu, da pizza pečenje ne bo več nočna mora, ampak prijetno opravilo, ki ga lahko opravite v družbi vaše družine in prijateljev ob prijetni krušni peči.

KRUŠNA PEČA JE NAJBOLJI NAČIN PRIPRAVE PIZZE

Priprava hrane in pizza pečenje v krušni peči

Že od nekdaj so ljudje radi pripravljali hrano v krušnih pečeh, saj je priprava hrane v tovrstni peči zelo enostavna, hkrati pa ponuja tudi številne užitke. Izdelava pizza peči pri nas poteka natančno in dobro premišljeno ter vedno v sodelovanju z vami. Peka z drvmi v peči iz šamotnega materiala, kakršnega uporabljamo tudi mi pri gradnji pica peči, je eden najstarejših načinov priprave hrane. Pizza pečenje ni edino pečenje, ki ga lahko opravite v krušni pečni. Odlična je tudi za pripravo kruha in mesta ter ostalih dobrot. V krušni peči pripravljena hrana bo ohranila vse zdrave in vitalne snovi ter, seveda, pristen okus. Izdelava peči je pri nas natančna in odgovorna, za gradnjo uporabljamo samo najboljše ognjevarne in ognjevzdržne materiale. Če tudi vas zanima, kakšna bo pica iz krušne peči, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli rešitev za vas.

Šamotni materiali so odlična izbira za pizza peč

Pizza peč tunel ali nov model krušne pica peči, ki je manjša – za vsako peč bomo poskrbeli v našem podjetju. Pizza pečenje bo enostavno in hitro, saj so temperature v peči zelo visoke, drva oziroma pristen dim pa dajo pizzi prav poseben okus. Peč, grajena iz šamotnega materiala, kakršnega uporabljamo v našem podjetju, je kakovostna in varna. Šamoten material je naraven in je odporen na visoke temperature in odlično akumulira toploto. Ravno zato je odličen za peko in omogoča kvalitetno pečenje. Rezultat peke v krušni peči je mehka in zelo sočna hrana znotraj in hrustljavo zapečena zunaj. Do sedaj je izdelava pizza peči vključevala samo velike peči, sedaj pa smo oblikovali tudi nov model peči, ki je manjša in primerna tudi za tiste, ki imate na razpolago manj prostora.

izdelava pizza peči v obliki tunela

Strokovnjaki za ognjevzdržne materiale

V podjetju OGM-BI imamo na področju ognjevzdržnih materialov že več kot 25 le izkušenj. V vseh teh letih smo poskrbeli za varno delovanje neštetih naročnikov, ki pri svoji proizvodnji uporabljajo visokotemperaturne industrijske peči itd. Naš program šamotnih izdelkov obsega širok nabor industrijskih izdelkov, ki so primerni za različne industrije in tudi za domačo rabo. Če vas zanima izdelava krušne peči za pizza pečenje, potem smo pravi naslov za vas. Naš celoten program šamotnih izdelkov je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo varno in dobro delovanje ter dolgo življenjsko dobo.

Ne le gradnja pizza peči, temveč tudi dimniški sistemi

Ena naših glavnih dejavnosti je tudi skrb za vaše dimniške sisteme. Kakor pri izdelavi peči, tako se tudi pri gradnji sistemov za dimnike posvečamo predvsem kakovosti in zanesljivosti izbranih materialov. Razvili smo odličen sistem, ki ima možnost priključitve kotlov tako na plin in olje kot tudi na trda goriva. Sistem je enostaven in hiter za montažo. Ne glede na to, ali vas zanima pizza pečenje oziroma gradnja pizza peči, ali pa se zanimate za dimniški sistem, prepričani smo, da boste v nas prepoznali zanesljivega in zaupanja vrednega izvajalca.