Ponudba
Pošlji povpraševanje

Dimniki Ekoker – tradicija in kakovost

Dimniki Ekoker so slovenski proizvod, izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja ognjevzdržnih materialov in imajo funkcijo zagotavljanja prijetnega in udobnega doma, brez zadrževanja izgorelih goriv in dima. Na našem ceniku dimnikov na spletni strani lahko najdete različne velikosti dimnikov, ki so primerni za vse vrste goriv, od tekočih do trdih, lahko pa kurite tudi na pelete. Nudimo vam dimnike in kamine, zidane dimnike in dimnike za kaminske peči, odvisno od tega, kaj bi želeli imeti v vaši hiši. Ne glede na izbiro, pa vam lahko zatrdimo, da so vse stvari v našem podjetju narejene iz izjemno kakovostnih in obstojnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in predvsem miren in brezskrben nakup. Prepričala vas bo tudi cena, saj nudimo strankam prijazno in ugodno ceno, vendar ne na račun varnosti in kvalitete, ki sta na najvišjem možnem nivoju.

Dimniki za kaminske peči

Dimniki imajo kakovostne komponente in so obstojni

Z dimniki imamo v podjetju OGI-BI že več kot 25 let izkušenj, obenem pa smo postavili več kot 500.000 m dimnikov, naši izdelki pa so vgrajeni v več kot 30.000 slovenskih domov, kar pomeni, da smo prava izbira, o čemer se lahko prepričate pri naših strankah. Vsi dimniki v ponudbi so narejeni iz kakovostnih materialov, naši ognjevzdržni materiali so ključni elementi pri gradnji visokotemperaturnih industrijskih peči v različnih panogah, zato smo prepričani, da boste nad kakovostjo navdušeni tudi vi. Z vsemi naročniki smo zgradili partnerski odnos na podlagi zaupanja in kvalitete storitev in izdelkov, obenem pa se z enako vnemo lotimo odnosa do naših strank, kjer vam zagotovimo vso potrebno pomoč. Kakovostni materiali so izjemno pomembni in nič drugače ni pri dimnikih Ekoker, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, kar si želi vsak kupec. Obiščite nas ali pa se pozanimajte o cenah na ceniku dimnikov na naši spletni strani.

CENIK IZGRADNJE DIMNIKA

Naši dimniki imajo veliko prenosti

Pri dimnikih je pomembno, da so narejeni kakovostno ter da imajo lep zunanji izgled, obenem pa je nujno, da imajo tudi ostale kvalitete, ki lahko poskrbijo za daljšo življenjsko dobo dimniškega sistema. Dimniki Ekoker imajo možnost priključitve na plin, olje, trda goriva ali pelete, gre za izjemno enostavno in hitro montažo, obenem pa ima naš dimniški sistem odlične toplotne izolacijske lastnosti ter dobro prezračevalno izolacijo. Za daljšo obstojnost dimnika je nujna velika odpornost na vlago, kisline, temperaturne spremembe in mehanske obremenitve ter odlična plinotesnost dimniškega sistema za zagotavljanje protipožarne varnost, gladke stene pa omogočajo minimalno trenje pri prehodu plina kar omogoča dober vlek. Zagotavljamo vam tudi varen odvod utekočinjenih agresivnih kislih ostankov izgorevanja, lahko čiščenje, nizko težo in visoko trdnost dimniških plaščov. Prepričani smo, da boste nad našimi dimniki in kamini izjemno navdušeni, saj so uporabni za vse vrste kurišč, vključno z nizko temperaturnimi kotli z izstopno temperaturo dimnih plinov, ki je višja od 40 stopinj.

cenik zidanih dimnikov

Dimniki po ugodni ceni na našem spletnem ceniku

Poleg dimnikov, ki jih najdete na našem spletnem ceniku vam nudimo vse potrebne dele za postavitev dimniškega sistema od gradbenih elementov, rozete, ognjeobstojnega lepila, izolacijskih plošč, vratc, rešetk, keramičnih podstavkov in navodil za montažo, ki pa jo lahko opravimo mi, v kolikor želite. Zagotavljamo vam ugodne dimnike, ki jih najdete na ceniku od zidanih dimnikov do dimnikov za kaminske peči pa vse do različnih komponent. Naše podjetje se ponaša z različnimi pridobljenimi certifikti, ki vam zagotavljajo kakovost izdelkov in storitev, obenem pa je dimniški sistem Ekoker edini sistem v Sloveniji s certifikatom EN, ki ustreza vsem evropskim zahtevam na dimniškem segmentu. V kolikor imate glede dimnikov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali pa obiščite spletni cenik dimnikov in si oglejte cene. Mi smo pravi naslov za vas.