Ponudba
Pošlji povpraševanje

Ugodni dimnimi

Dimniška kapa za nerjaveči dimnikRazmišljate o izdelavi (zidanju) zunanjega dimnika? Izdelava montažnih keramičnih dimnikov vam bo prinesla kakovost, varnost in dolgo vzdržljivost dimnika, ki vas bo preživel. Med prednosti, ki jih prinaša izdelava montažnih, v primerjavi z nerjavečimi dimniki, je tudi ugodna cena. Izdelava dimnikov pa je najboljša rešitev v primeru sanacije dotrajanih dimnikov. Tako montaža kot sama izdelava dimnikov je enostavna in hitra. V podjetju OGM-BI d.o.o. vam svetujemo izbiro slovenskega dimnika Ekoker, ki je prijazen tudi okolja. Če vas zanimajo dimniki, cenik najdete na naši spletni strani.

GLAVNE PREDNOSTI EKOKER DIMNIŠKEGA SISTEMA

Dimniki, cenik in ostalo na naši spletni strani

Izdelava zunanjega dimnika, mora potekati v skladu z najvišjimi standardi in vključevati le vrhunske materiale. Le tako bo dimnik zdržal dolgo, predvsem pa deloval varno. Izdelava zunanjega eko dimnika je zahtevno delo, ki ga je treba načrtovati, še preden začnete z zidanjem dimnika. Potrebno je pretehtati vse opcije in ugotoviti, kakšne možnosti imamo. Zato je izdelavo nerjavečega dimnika najbolje prepustiti strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bo izdelava zunanjega dimnika pravilna.

Nerjaveči dimniki - pokličite nas za cenik

Dimniki - cenik dobite pri nas

Dimniki in sploh sistem kurjenja ter odvajanja škodljivih emisij so občutljiv sistem. V primeru, da stvari pri dimniku niso narejene v skladu s stroko, lahko to povzroči veliko škode in celo ogrozi človeško zdravje in življenja. Cena je ob nakupu novega dimnika vsekakor eden najpomembnejših kriterijev. Vendar pa se je treba zavedati, da je vsak dimnik specifičen. Cenik si podrobneje lahko ogledate na spletni strani, lahko pa nas tudi pokličete ali pošljete e-mail. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite.