Ponudba
Pošlji povpraševanje

Povrtavanje dimnika je najcenejša oblika sanacije

povrtavanje dimnikov cenaPovrtavanje dimnika pride v poštev tedaj, ko je dimnik preozek in moramo vanj vstaviti novo tuljavo. Povrtavanje dimnika je hkrati tudi najenostavnejši način sanacije: če izvedemo povrtavanje dimnika, nam namreč ni treba podirati starega in zidati novega. Zato se ceno povrtavanja dimnika splača plačati. Cena povrtavanja dimnikov je odvisna od številnih dejavnikov, saj je povrtavanje dimnikov odvisno od debeline tuljave, ki jo želimo vstaviti v dimnik, od trdnosti obstoječega materiala dimnika itd. Zelo zanimiva varianta za investitorje so inox dimniki, saj imajo inox cevi za dimnike vsestranske prednosti in je njihova vgradnja zaradi majhne lastne teže zelo enostavna. V našem podjetju vam nudimo tudi izdelavo dimnika za vrtni kamin.

Povrtavanje dimnika traja različno dolgo

Povrtavanje dimnikov je odvisno od trdnosti materiala in od tega, kako široko tuljavo želimo vstaviti v obstoječi dimnik. Če je dimnik raven, povrtavanje dimnika izvedemo enkratno, če pa je dimnik zgrajen v zamiku, je treba dimnik prerezati in povrtavanje dimnika izvesti večkratno, saj tega ni mogoče izvajati »po ovinkih«. Seveda je cena povrtavanja dimnikov nižja, če so dimniki ravni. Če pa je dimnik v zamiku, je seveda cena povrtavanja dimnika višja.

Povrtavanje dimnika

VEČ O CENI DIMNIKA

Izdelava dimnika za vrtni kamin mora biti natančna

Tudi izdelava dimnika za vrtni kamin mora biti izvedena strokovno, čeprav gre za manjši dimnik. Da bo delovanje dimnika optimalno, mora biti izdelava dimnika za vrtni kamin natančna. V našem podjetju vsakemu dimniku pristopimo maksimalno resno, saj pri svojem delu zvesto sledimo smernicam, ki jih zahteva stroka, in to ne glede na to, ali gre za izdelavo dimnika za vrtni kamin ali pa za izdelavo dimnika za blok. Več informacij dobite tukaj: https://www.vsi.si/ogm-bi/novi-dimnik.