Povrtavanje dimnika je najcenejša oblika sanacije

 

povrtavanje dimnikov cenaPovrtavanje dimnika pride v poštev tedaj, ko je dimnik preozek in moramo vanj vstaviti novo tuljavo. Povrtavanje dimnika je hkrati tudi najenostavnejši način sanacije: če izvedemo povrtavanje dimnika, nam namreč ni treba podirati starega in zidati novega. Zato se ceno povrtavanja dimnika splača plačati. Cena povrtavanja dimnikov je odvisna od številnih dejavnikov, saj je povrtavanje dimnikov odvisno od debeline tuljave, ki jo želimo vstaviti v dimnik, od trdnosti obstoječega materiala dimnika itd. Zelo zanimiva varianta za investitorje so inox dimniki, saj imajo inox cevi za dimnike vsestranske prednosti in je njihova vgradnja zaradi majhne lastne teže zelo enostavna. V našem podjetju vam nudimo tudi izdelavo dimnika za vrtni kamin.

 

Povrtavanje dimnika traja različno dolgo

 

Povrtavanje dimnikov je odvisno od trdnosti materiala in od tega, kako široko tuljavo želimo vstaviti v obstoječi dimnik. Če je dimnik raven, povrtavanje dimnika izvedemo enkratno, če pa je dimnik zgrajen v zamiku, je treba dimnik prerezati in povrtavanje dimnika izvesti večkratno, saj tega ni mogoče izvajati »po ovinkih«. Seveda je cena povrtavanja dimnikov nižja, če so dimniki ravni. Če pa je dimnik v zamiku, je seveda cena povrtavanja dimnika višja.

 

Povrtavanje dimnika

 

VEČ O CENI DIMNIKA

 

Izdelava dimnika za vrtni kamin mora biti natančna

 

Tudi izdelava dimnika za vrtni kamin mora biti izvedena strokovno, čeprav gre za manjši dimnik. Da bo delovanje dimnika optimalno, mora biti izdelava dimnika za vrtni kamin natančna. V našem podjetju vsakemu dimniku pristopimo maksimalno resno, saj pri svojem delu zvesto sledimo smernicam, ki jih zahteva stroka, in to ne glede na to, ali gre za izdelavo dimnika za vrtni kamin ali pa za izdelavo dimnika za blok. Več informacij dobite tukaj: http://www.vsi.si/ogm-bi/novi-dimnik.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
OGM-BI d.o.o.
Naslov
Pod Hruševco 32
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7506080
Seznam fraz
povrtavanje dimnika, izdelava dimnika za vrtni kamin
ZEMLJEVID