Šamotni izdelki lastne proizvodnje


V podjetju OGM so vam na voljo različni šamotni izdelki, kot so na primer šamotni beton, masa, opeka, šamotno lepilo, izolacijski materiali, šamotna moka (cena) in šamotna malta. Poraba teh izdelkov je namenjena različnim pečem, kuriščem itd. in njihovim sestavnim delom, saj je njihova prednost ravno v tem, da so ognjevzdržni. Šamotni beton in drugi šamotni izdelki, ki jih lahko dobite pri nas, so bodisi iz lastne proizvodnje bodisi so izdelki podjetja PrŠ¯myslovč Keramika, ki je naš partner že vrsto let in je proizvajalec izjemno kakovostnih šamotnih izdelkov, med njimi je na primer tudi vrhunska šamotna malta. Poraba njihovih izdelkov v Sloveniji in Evropi narašča, saj so brez dvoma eden najbolj kakovostnih proizvajalcev tovrstnih izdelkov.

Šamotni beton - vrhunski ognjevzdržni šamotni izdelki

Šamotni izdelki cenaPri uporabi oziroma izbiri ognjevzdržnih materialov, kot sta šamotni beton ali šamotna malta, poraba oziroma uporaba določa tudi to, kaj boste izbrali. Če pojasnimo: pomembno je predvsem to, da se odločite za preverjenega proizvajalca in kakovostne materiale, sicer lahko vaša peča ali kurišče kaj hitro postane predmet oziroma vzrok za slabo voljo, saj slabi materiali pomenijo slab izdelek. Pri nas so vam na voljo tudi drugi izdelki, na primer dimne cevi za kamine, kakovostna šamotna moka, cena je na voljo tudi na spletu. Poleg tega smo vam na voljo za vse nasvete v zvezi s šamotnimi izdelki. Vas zanima šamotna malta? Uporaba je navedena na embalaži, lahko pa se glede tega obrnete tudi na nas.


Šamotna malta - poraba

Kot klasična malta je tudi šamotna malta (uporaba je enostavna) namenjena zidavi oziroma je vezivni material. Ker pa je šamot ognjevzdržen, je tudi šamotna malta (poraba) - tako kot na primer šamotni beton, šamotna opeka in drugi šamotni izdelki - namenjena uporabi pri izdelavi peči, kaminov ali drugih kurišč, kjer so nujni materiali, ki prenesejo visoke temperature. Z uporabo kakovostni materialov si vedno lahko zagotovite tudi kakovosten izdelek, a je zelo pomembno, da so kvalitetni vsi šamotni izdelki. Če boste na primer uporabili le eno slabo komponento, lahko to pomeni, da celoten izdelek ne bo deloval tako, kot je treba.

OGM-BI, d.o.o. | Šamotni izdelki - poraba šamotne malte in betona