Dimne cevi in kolena za kamin - fleksibilna cev

V podjetju OGM so vam na voljo cevi za kamin oziroma dimniški sistemi, ki zagotavljajo ustrezno odvajanje dima iz peči oziroma kamina. Fleksibilna cev je pomemben del celotnega sistema, v našem primeru to pomeni, da se lahko prilagodi različnim odvodom, saj dimne cevi in kolena lahko kombiniramo tako, kot je najprimerneje za vas specifičen primer oziroma za razmere na terenu. Cev za dimnik mora biti takšna, da je varna za uporabo in enostavna za montažo, kar vam v podjetju OGM omogočamo s svojimi sistemi. Naše cevi za kamin oziroma cevi za dimnik so izdelane iz keramike, ki je material, ki ustreza zahtevam najsodobnejše ogrevalne tehnike.

Dimne cevi in kolenaKeramične cevi za kamin so najboljše dimne cevi in kolena na trgu

Keramika je poseben material, za katerega je značilna med drugim precejšnja odpornost proti vlagi in temperaturi. Ravno zato so cevi za dimnik oziroma dimniški sistemi v naši ponudbi (Ekoker in Multikeram) najprimernejša izbira. Fleksibilna cev je primerna za vsakršno odprtino, če le ustreza zahtevanim standardom, kar pomeni, da omogoča zadostno odvajanje dima in je pravilno nameščena - kar omogočajo različne dimne cevi in kolena. Fleksibilna cev je še posebno dobrodošla, kadar se kamin ali peč namešča naknadno, ko se je treba prilagoditi že obstoječi gradnji in njenim značilnostim.

Cevi za kamin in drugi izdelki

Poleg tega, da so vam v podjetju na voljo različne cevi za kamin, dimne cevi in kolena za peči, fleksibilne cevi in podobni izdelki, so pri nas v ponudbi tudi šamotni izdelki, na primer šamotni beton, malta, lepilo in opeka. Vse na enem mestu, ko se odločite, da si boste zgradili kamin ali drogo ognjišče. Pri vseh izdelkih vam zagotavljamo kakovost in dolgo življenjsko dobo, saj so nekateri izdelki plod našega dela, pri drugih pa smo se povezali z zaupanja vrednimi partnerji, ki nm prav tako lahko ponudijo vrhunske izdelke po ugodni ceni.

OGM-BI, d.o.o. | Dimne fleksibilne cevi in kolena za kamin