Cev za dimnik za brezskrbno odvajanje dima in emisij


Cev za dimnik, ki jo priporočamo, je vsekakor keramična. Naše cevi za dimnik so premera 140, 160, 180 in 200 mm. Prednosti keramičnih cevi za dimnik je veliko, saj gre za najstarejšo in s tem najbolj preizkušeno tehnologijo, ki je trajnostna, ker omogoča kar najboljši vlek in s tem izkoristek grelnega telesa. Prednost šamotnega dimnika, ki je eko dimnik, je v tem, da akumulira toploto. Posledica tega je, da dimnik ogreva tudi vse zgornje prostore, skozi katere teče. Če potrebujete sanacijo cevi dimnika, vam priporočamo, da se oglasite pri nas, kjer vam bomo lahko ustrezno svetovali in vam prodali kar najustreznejši material, ki bo omogočil, da bo vaša sanacija uspešna in predvsem trajna ter varna. Pri nas lahko kupite proizvode, kot so vratca za dimnik tuljave za dimnik in kapa za dimnik.


Izdelava cevi in kap za dimnikCevi za dimnik, ki jih prodajamo, so najboljše na trgu

Naše cevi za dimnik, kape za dimnik, tuljave za dimnik, vratca za dimnik in še kaj so vrhunske kvalitete. Naše podjetje spodbuja trajnostni razvoj, zato spodbujamo prodajo eko dimnikov, katerih sestavni del so tudi naše keramične cevi za dimnik.


Naše tuljave za dimnik v skladu z najzahtevnejšimi standardi

Podjetje OGM-BI je na trgu prisotno že petindvajset let. Prisegamo na kvaliteto in varnost, zato prodajamo le najboljše ognjevarne proizvode, kot so kape za dimnik ali tuljave za dimnik. Zavezali smo se k najvišjim standardom izdelkov in storitev. Dejavni smo tako na industrijskem področju kakor tudi na dimniškem področju, kamor prenašamo zahtevne standarde iz industrije. Usmerjeni smo k dvigovanju varnostnih standardov in kvalitete oziroma udobja bivanja vseh naši strank. Če pri nas kupite tuljavo za dimnik ali kapo za dimnik, sta najboljši, kar jih je mogoče dobiti na trgu. Tudi proizvod, kot je kapa za dimnik, mora namreč biti najvišje kvalitete, saj to dviga kvaliteto in s tem tudi varnost celotnega dimniškega sistema.

ogm-bi.si | Najboljša cev za dimnik pri nas