Ponudba
Pošlji povpraševanje

Nerjaveče dimne cevi za kamine


Dimne cevi za kamine so eden najpomembnejših sestavnih elementov celotnega sistema - ne glede na to, kakšen kamin ali peč ste ti izbrali oziroma kakšen tip dimnika (na primer gibljiva cev). V podjetju GM vam nudimo prav posebne dimniške sisteme EKOKER, ki so slovenski proizvod. Za dimne cevi za kamine in druge dimniške sisteme je najbolje, da imajo nerjaveče cevi, lahko pa je tudi gibljiva cev. To pomeni, da bo dimniška cev kljub različnim dejavnikom, kot so visoka temperatura, razlika v temperaturi, kondenz itd. dimnik opravljala svojo funkcijo - odvajala ostanke gorenja iz stavbe. Izdelava dimnih cevi je v podjetju OGM usmerjena k temu, da so izdelki kakovostni in obenem enostavni za montažo.

Dimne cevi za kamineNerjaveče cevi in dimniški EKOKER

Dimne cevi za kamine oziroma dimniški sistemi EKOKER so vrhunski sistemi, ki uporabljajo nerjaveče cevi iz keramike. Čeprav je pomembna tudi gibljiva cev, pa je treba vedeti, da so keramične dimne cevi za kamine in druge peči izjemno odporne in pomenijo korak naprej pri izbiri ogrevalnih sistemov. Takšna dimniška cev namreč zlahka prenaša visoke temperature dimniških plinov, neobčutljiva je na vlago, pomeni pa tudi to, da je montaža hitra in enostavna. Poleg tovrstnih sistemov so v podjetju OGM na voljo tudi šamotni izdelki, na primer šamotno lepilo ali opeka.


Dimne cevi za kamine

Izdelava kaminskih cevi mora vedno temeljiti na poznavanju celotnega dimniškega sistema, obenem pa mora nenehno slediti sodobnim trendom in tehnološkim inovacijam. Tudi dimne cevi za kamine so se v zadnjih letih ali desetletjih spremenile. Pojavljajo se različne vrste cevi (na primer gibljiva cev, nerjaveče cevi ...), vendar se vedno znova izkaže, da je keramika material, ki se v teh okoliščinah zelo dobro obnese. Keramične cevi so tako odporne, da imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, saj so praktično neuničljive. V podjetju OGM vam bomo svetovali pri nakupu in montaži dimnika, z veseljem pa vam odgovorimo na vsa vprašanja v zvezi z našo dejavnostjo.

OGM-BI, d.o.o. | Nerjaveče dimne cevi za kamine