Ponudba
Pošlji povpraševanje

Najcenejša šamotna opeka za dimnik uspešnega slovenskega podjetja OGM-BI


Najcenejša šamotna opeka gradi odličen dimniški sistem, ki je v prvi vrsti namenjen novogradnjam s trdimi gorivi ali z ekstra lahkim kurilnim oljem. Najcenejša šamotna opeka omogoča enostavno in hitro zidanje oziroma montažo ter ima odlično odpornost na vlago in visoke temperature. Naše podjetje OGM-BI je strokovnjak za ognjevzdržne materiale, saj že preko 25 let skrbimo za varno delovanje podjetij pri delu z visokotemperaturnimi pečmi, pri čemer naši pogosti naročniki prihajajo iz področij energetike, metalurgije, steklarn ter kemične in keramične industrije.


Najcenejša šamotna opekaŠamotna opeka za dimnik zidanje

Najcenejša šamotna opeka je poleg tega tudi odlične kvalitete, kar dokazujemo s številnimi pridobljenimi certifikati in vgradnjo naših elementov v zelo zahtevne industrijske segmente. Omogočamo vam nakup različnih vrst šamotne opeke za dimnik, med katerimi so:

  • Najcejnejša šamotna opeka za zidanje,
  • Visoko aluminatna opeka,
  • Kisla opeka na bazi SiO2,
  • Izolacijska opeka,
  • Magnezitna opeka in
  • Specialna opeka.


Ni pa šamotna opeka namenjena zgolj zidanju za dimnik, pač pa je to lahko tudi šamotna opeka za kamin, ki jo gradi malta. Najcenejša šamotna opeka je tako vsestranski izdelek, ki ga gradi šamotna moka, in je na voljo tudi kot šamotna opeka, ki ima zaradi vzdržljivosti materiala dolgo življenjsko dobo in odlično ohranja svojo kvaliteto.


Naj bo najcenejša šamotna opeka za dimnik del vašega doma

Varna izbira je torej šamotna opeka za kamin, s katero bo vaš dom ogret na ognjevzdržen način, pa naj gre za materiale, ki gradijo kamin, ali pa tiste, ki gradijo dimnik. Celoten grelni sistem vašega doma je z našim podjetjem zagotovljeno zgrajen varno in za dolgoročno obdobje. Šamotna opeka malta je izredno kakovostna, poleg tega pa vam nudimo tudi šamotno izolacijo različnih vrst, s katero bo zidanje šamotne opeke hitro, enostavno in popolno.

OGM | Najcenejša šamotna opeka visoke kakovosti na trgu