Ugodne cene slovenskega dimnika samo pri OGM-Bi


Cene dimnikov, sploh tistih najbolj kakovostnih, lahko predstavljajo pravi finančni zalogaj. Ker pri podjetju OGM-Bi želimo nuditi alternativo, smo skozi desetletja delovanja razvili formulo, ki nam omogoča prodajo kvalitetnih slovenskih dimnikov po ceni, ki je dostopna vsem. Če tudi sami želite sanacijo dimnika s strani podjetja, ki je postavilo najvišji dimnik v Evropi (Termoelektrarne Trbovlje), potem smo pri OGM-Bi sigurno pravi naslov za vas!

UGODNA CENA TROSLOJNIH DIMNIKOV TUKAJ!


Široko dostopna cena gradnje dimnika slovenskega izvora


Ponosni smo na razvoj edinstvenega dimnika Ekoker, ki ima številne prednosti:

  • Edini dimniški sistem v Sloveniji s certifikatom EN
  • Izjemno enostaven proces montaže
  • Vrhunska plinotesnost in odlične toplotno-izolacijske lastnosti
  • Edinstvena gradnja dimnika omogoča najbolj preprosto čiščenje
  • Povsem gladke stene dimnika
  • Neprimerljiva odpornost na vlago ter druge vremenske pogoje

dimnik cenaslovenski dimnik cena

Tako ugodno ceno izdelave slovenskega dimnika vrhunske kakovosti ne boste našli nikjer! Najbolj navdušujoče pa je dejstvo, da zaradi dostopne cene ne bo trpela kakovost vašega dimnika, ki je eden izmed vodilnih produktov na našem trgu. Izračun vseh cen sanacij dimnika je na voljo na naši spletni strani www.ogm-bi.si.


Cena izdelave dimnika v neposredni bližini prestolnice


Poleg ponudbe neverjetno ugodnih cen gradnje slovenskih dimnikov se od podobnih podjetij razlikujemo po številnih certifikatih, priznanjih in odlikovanjih. Le-te smo prejeli, saj že več kot 25 let razvijamo izjemne rešitve na trgu dimnikov in šamotnih izdelkov. Naši poslovni prostori se nahajajo v neposredni bližini Ljubljane, in sicer na Vrhniki (Pod Hruševco 32). Z bogatimi izkušnjami smo si pridobili zaupanje večjih slovenskih podjetij, med drugim:

  • Termoelektrarna Šoštanj, Steklarna Hrastnik, Steklarna Rogaška, Cimos, Hidria, Železarna Metal Ravne, Acroni, ipd.


Poleg sanacij dimnika ponujamo tudi različne šamotne izdelke (opeko, izolacijske materiale, betone, malte, mase, pizza peči) in šamotne izdelke za industrijo. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01 750 60 80.