Ponudba
Pošlji povpraševanje

Sejem dom 2018 - sanacija dimnikov je naša vrlina!

Sejem dom 2018 se bo v letošnjem letu odvijal od 13. - 18. marca 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Letos poteka že 57. sejem dom, razstavni program pa bo tudi tokrat namenjen različnim področjem. Tako si boste lahko na sejmu dom 2018 ogledali izdelke za notranjo opremo, za okolico hiše, stavbno pohištvo, montažne hiše, vse za gradbeništvo in še mnogo več. Na letošnjem sejmu dom 2018 pa se bomo predstavili tudi v podjetju OGM-BI, kjer se že kar 25 let ukvarjamo s sanacijo dimnikov in z izdelavo dimnikov. Cena izdelave novega dimnika je pri nas konkurenčna, v 25. letih delovanja pa smo postali eden od vodilnih proizvajalcev šamotnih izdelkov v Sloveniji. Z veseljem bomo poskrbeli tudi za sanacijo dimnika, pri čemer bomo popravili zidan dimnik, uporabljamo pa samo najbolj vrhunske postopke sanacije dimnikov. Več informacij o novih dimnikih boste deležni na sejmu dom 2018, kjer vas bomo na naši stojnici z veseljem pričakali in vam odgovorili na vsa vprašanja.

Sejem dom, Ljubljana 2018


Sanacija dimnikov s prvovrstnimi dimniški sistemi

Sanacija dimnikov je nujna, kadar gre za starejše dimnike. Če si želimo enostavnega in učinkovitega vzdrževanja, potem moramo poiskati strokovnjaka, ki nam nudi vzdrževanje po ugodni ceni. V podjetju OGM-BI bomo v letošnjem letu svojo dejavnost predstavili tudi na sejmu dom 2018, kamor ste vljudno vabljeni. Če boste obiskali našo stojnico, boste deležni brezplačnih nasvetov s strani strokovnjakov, ki imajo za seboj kar 25 let izkušenj z izdelavo in sanacijo dimnikov, zato vam resnično svetujemo, da se med sprehodom skozi sejem dom 2018 ustavite tudi pri nas. Z našo dejavnostjo je zadovoljnih že več kot 30.000 kupcev in uporabnikov artiklov, ki so navdušeni predvsem nad kvaliteto izdelkov, ki je posledica bogatih izkušenj na tem področju. Sanacija dimnikov ni preprosta, a z najboljšimi postopki bomo brez težav poskrbeli tudi za vaš dimnik. Ne pozabite se na sejmu dom 2018 ustaviti tudi pri nas!

Predstavitev dimnikarstva na Sejmu dom 2018 v Ljubljani


Sejem dom 2018 - odlična priložnost za seznanitev z ugodnimi storitvami

Obisk sejma dom 2018 je kot nalašč za vse, ki se želite seznaniti s storitvami našega podjetja. Sanacije dimnikov pogosto ne jemljemo resno, čeprav je le-ta nujno potrebna. Tudi, če vas zanimajo cene dimnikov in izdelava novih dimnikov, je obisk sejma dom 2018 prava izbira. V podjetju OGM-BI vam nudimo nadvse dostopne cene dimnikov in če naših storitev še niste spoznali, ne veste, kaj pravzaprav zamujate. Zato vam svetujemo, da se odločite za obisk sejma dom 2018 in se seznanite z našimi ugodnimi storitvami. Našim strankam se iz leta v leto trudimo zagotoviti čim bolj kakovostne izdelke po čim bolj ugodni ceni, zato nam zaupajo že mnogi. Zaupajte nam tudi vi - pričakujemo vas na sejmu dom 2018.

PREDSTAVITEV DIMNIKARSTVA OGM-BI NA SEJMU DOM 2018


Sejem dom 2018 - največji specializirani sejem

Ker je sejem dom 2018 najboljši in največji specializirani sejem, se boste z obiskom seznanili z različnimi ponudniki storitev in seveda z vsemi njihovimi prednostmi. Iščete nekoga, ki bo za vas opravil sanacijo dimnika? Potem se morate na sejmu dom 2018 brez dvoma ustaviti tudi na stojnici podjetja OGM-BI, kjer boste deležni praktičnih in strokovnih nasvetov iz prve roke, strokovnjaki pa vam bodo takoj odgovorili tudi na vprašanja o sanaciji in izdelavi novih dimnikov, pa tudi o njihovih cenah. Ker boste na sejmu dom 2018 prišli v stik s svetovalci osebno, boste deležni večjih prednosti, kot če bi se za določeno storitev dogovarjali kar preko spleta. V podjetju OGM-BI bomo zelo veseli, če nas boste obiskali na letošnjem sejmu dom 2018 in preverili ugodnosti, ki vam jih nudimo. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam iz vse Slovenije!