Ponudba
Pošlji povpraševanje

Dimniška vratca - čiščenje je temelj vsakega ogrevanja


Dimniška vratca za čiščenje so obvezen element vsakega ogrevalnega sistema. Vsaka vratca za dimnik so prilagojena vašemu dimniku, večina pa vsebuje tudi posebne vložke, ki pripomorejo k plinotesnosti in večji požarni varnosti. Redno čiščenje dimniških sistemov s pomočjo vratc dimnika je predpisano z zakonom in zagotavlja, da imamo naš ogrevalni sistem redno pod nadzorom. Pri slovenskem podjetju OGM-Bi do izdelave dimniških vratc in drugih elementov dimnika pristopamo z največjo mero odgovornosti.

dimniška vratca


Zakaj izbrati dimniška vratca pri OGM-Bi?


Trgu smo predstavili edinstven produkt, ki bo navdušil še tiste najzahtevnejše kupce. Dimniški sistem Ekoker ustreza vsem evropskim standardom in je prejemnik prestižnega certifikata EN. Vratca dimnika Ekoker so izdelana iz vrhunskih materialov, ki omogočajo enostaven dostop in najdaljšo življenjsko dobo. Osnovni paket dimnika Ekoker sestavljajo:

  1. 1. Dimniška vratca
  2. 2. Dilatacijska rozeta
  3. 3. Ognjeobstojno lepilo
  4. 4. Negorljivi izolacijski plosÌŒcÌŒi
  5. 5. Ventilacijska resÌŒetka
  6. 6. KeramicÌŒni podstavek z izpustom kondenza
  7. 7. Navodilo za montazÌŒo

Vratca dimnika Ekoker so, tako kot ostali elemeni dimnika, narejena iz vrhunskih materialov, ki jih skrbo izbiramo na podlagi dolgoletnih izkušenj. Skupna cena (dimniška vratca, rozeta, plošče in ostalo) dimnika je pri nas izjemno ugodna, saj strankam želimo ponuditi dostopno sanacijo dimnika.

PREVERITE TUDI NAŠE DIMNE CEVI ZA KAMINE!

vratca za dimnik


OGM-Bi: izkušnje, kakovost in bogate reference


Več tisoč zadovoljnih kupcev vratc dimnika se nad našimi produkti navdušuje že vrsto let. Naši naročniki se k nam vračajo zaradi prijaznih strokovnih nasvetov pred nakupom, enostavnega in hitrega naročila ter dolge življenjske dobe naših vrat za dimnik in drugih izdelkov. Poleg dimniških vratc in vse opreme za sanacijo dimnika ponujamo tudi:

  • Dimniške jaške in preboje
  • Šamotno opeko in šamotne izdelke za industrijo
  • Pizza peči, ognjevarna lepila, betone, mase in malte

Za odgovore na druga vprašanja o vratcah za dimnik in drugih izdelkih se lahko obrnete na nas! Obiščite nas v neposredni bližini Ljubljane, na Vrhniki ali pa obiščite našo spletno stran: www.ogm-bi.si!