Ponudba
Pošlji povpraševanje

Novi dimnik - kakšen dimnik naročiti?


Se odločate za nov dimnik in se ob tem sprašujete za kakšen dimnik se je najbolje odločiti? Mi smo pravi naslov za vas. Ponujamo vam gradnjo novih dimnikov, lahko pa se odločite tudi za njihovo prenovo. Zavedamo se, da je pri izdelavi novega dimnika zelo pomembna natančna izdelava ter kvaliteten načrt za gradnjo dimnika. Pri gradnji je potrebno biti pozoren na dimenzije dimnika, na njegov položaj na strehi ter na višino zgradb okrog naše.

Dimenzije novega dimnika

Kaj je pomembno pri gradnji novega dimnika?


Ker je dimnik eden od ključnih elementov ogrevalnega sistema je izjemno pomembno, da je zgrajen po vseh pravilih gradnje novega dimnika. Upoštevati je potrebno dimenzije dimnika, materiale iz katerih bo dimnik zgrajen, pa tudi to, na kakšno gorivo se bomo greli in kakšno peč za gretje uporabljamo. Ko se odločamo za novi dimnik se je potrebno zavedati, da je dimnik izpostavljen ekstremnim toplotnim pogojem, prav tako pa nanj deluje statika. Zraven tega se moramo pred njegovo gradnjo odločiti tudi s kakšnim kurivom bomo ogrevali nepremičnino.


Ponujamo vam eko dimnik, ki je odporen na mehanske in druge vplive


Pri nas pa se lahko odločite tudi za izdelavo eko dimnika. Eko dimnik ima možnost priključitve na kurjavo na olje, plin ali na trda goriva. Zraven tega sprememba vrste energetskega vira ne zahteva dodatnih vlaganj. Montaža eko dimnika je hitra in enostavna. Dimnik je dobro izoliran, hkrati pa je odporen na kisline in visoke temperature. Eko dimnik je odporen na mehanske vplive in omogoča izjemno lahko čiščenje. Uporaben je za vse vrste peči, tudi za nizkotemperaturne kotle.

Novi eko dimnik


Izdelava dimnikov pri nas je zelo kvalitetna in natančna. Zraven izdelave novih dimnikov vam ponujamo tudi sanacijo dimnika. Odločite se lahko tudi za naročilo montaže zunanjih dimnikov.


Pokličite nas ali pa nam pošljite sporočilo po e-pošti in nas povprašajte po nasvetih o gradnji novega dimnika. Z veseljem vas bomo opremili z vsemi informacijami, ki jih za izgradnjo novega dimnika potrebujete. Pomagali vam bomo tudi z nasveti za kakšen dimnik se je pametno odločiti.

http://www.ogm-bi.si/dimniski-sistemi/ekoker/