Ponudba
Pošlji povpraševanje

Dimnik za kamine vseh vrst

Dimnik za kamin je zelo pomemben element tovrstnega ogrevalnega sistema. Pomembno je, da je dimnik za kamin izdelan plinotesno, natančno, premišljeno in strokovno. Če ste sami nevešči v tovrstnih opravilih, vam svetujemo, da za izdelavo dimnika za kamin najamete strokovno usposobljenega izvajalca. Pri načrtovanju in izdelovanju dimnika za kamin je potrebno paziti na ustrezen premer dimniške tuljave, višino dimnika in ustrezno debelino izolacije. Pred obzidavo dimnika dodamo še ostale nujno potrebne ali priporočljive elemente, kot so dimniška vratca, zračniki za kamine, rozete, tuljave, kolena, kapa, objemke, tesnila, sifoni za kondenz in kaminski vložki. Cenik naših izdelkov vam z veseljem pošljemo na vaše povpraševanje. Dimniki za kamin podjetja OGM so primerni za vse vrste goriv - od plinskih, tekočih pa vse do trdnih goriv.

Dimniki za kamine

Zračniki za kamine

Če je dimnik za kamin v objektu postavljen tako, da lahko nanj priklopimo kuhinjsko napo, ventilator v stranišču oz. kopalnici, ali pa nam njegov položaj omogoča zajem zraka za kurilnico, potem izberemo dimnik z zračnikom, sicer zračnika za kamine ne potrebujemo. Zračnike za kamine vam nudimo v različnih barvah in oblikah, če pa potrebujete strokovno pomoč pri izbiri primernega zračnika za kamin, se obrnite na naše izkušene svetovalce.

Obzidava dimnika

Obzidava dimnika je zelo priporočljiva za izpostavljene zunanje površine. Zelo priljubljena je obzidava dimnika z dekorativnimi zidaki, ki polepšajo videz vašega objekta. Obzidava dimnika z ometom ali suhomontažnimi ploščami je prav tako običajno praksa, kadar je le-ta postavljen znotraj hiše.

V kolikor potrebujete dodatne informacije o dimnikih za kamine ali peči (o obzidavi dimnika, izolaciji, tehničnih lastnostih in dodatnih elementih za dimnike) nas kontaktirajte osebno, prek elektronske pošte ali telefona in z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju in izvedbi. Vljudno vabljeni k obisku naše spletne strani, kjer vas čaka prikaz naše bogate ponudbe, pa tudi v naše podjetje na Vrhniki.