troslojni inox dimnikInox dimniki so med najboljšimi

Inox dimniki so med investitorji izredno popularni. Inox dimniki imajo namreč vsestranske prednosti. Vgradnja inox dimnika je zelo enostavna, saj so inox dimniki zelo lahki, kar pomeni, da se jih enostavno dviguje in tudi enostavno sestavlja. Inox ali nerjavni dimnik lahko uporabljate v notranjem ali zunanjem okolju. In seveda so tudi cene inox dimnika ugodne, saj je njegova izdelava enostavna in poceni. Poleg troslojnih inox dimnikov oziroma rostfrei cevi za dimnik vam naše podjetje nudi vse druge vrste storitev na področju dimnikov. Tako se ukvarjamo tudi z izdelavo dimnika za vrtni kamin.


Inox dimniki so vsestransko praktični

Inox dimniki se odlično obnesejo kjerkoli. Inox ali nerjavni dimnik lahko tako postavite v zunanjem okolju, ker je povsem odporen proti raznim vremenskim vplivom, kot so veliki temperaturni razponi in vse vrste padavin. Kljub temu, da so cene inox dimnikov zelo ugodne, so troslojni inox dimniki izredno trpežni in vzdržljivi. Na drugi strani je vgradnja inox dimnika zelo enostavna, saj so troslojni inox dimniki izredno lahki, kar pomeni, da jih lahko vgradimo tudi v eni od višjih etaž in ne le v pritličju ali v kleti na trdnem terenu, saj ti dimniki ne potrebujejo temeljenja.

Troslojni inox dimniki ne potrebujejo dodatne toplotne izolacije

Troslojni inox dimniki ne potrebujejo dodatne izolacije, ker je v njih toplotna izolacija že vgrajena. Ti inox dimniki zaradi svoje zasnove tako že sami po sebi onemogočajo kondenzacijo, ki se v dimniku sicer pojavi, če ga ne zaščitimo s toplotno izolacijo. Ta značilnost teh dimnikov seveda zniža stroške vgradnje. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/ogm-bi/inox-dimniki.

Inox dimniki