Cenik za inox dimnike je pri nas ugoden

 

Cenik za inox dimnike ne odraža vseh prednosti oziroma ugodnosti, ki jih imajo inox dimniki. Cena inox dimnika na ceniku za inox dimnike namreč vključuje samo nabavno ceno, medtem ko nizka cena montaže inox cevi za dimnike tu ni razvidna. Inox izolirani dimnik je namreč izredno lahek, zato ga lahko vgradite kjerkoli brez kakršnih koli dragih gradbenih posegov in ta prihranek na ceniku za inox dimnike ni razviden. Tako lahko troslojni inox dimnik vgradite brez težav tudi v višjih etažah. Cena sanacije dimnika je nizka, saj inox cevi za dimnike ne potrebujejo dodatne izolacije, ker jo že vsebujejo. To pomeni, da je že pred vgradnjo poskrbljeno, da med obratovanjem ne pride do kondenzacije.

 

dimnik inoxugodni cenik inox dimnik

 

Cenik za inox dimnike vam omogoča prihranke

 

Cenik za inox dimnike je tako ugoden, ker je proizvodnja te vrste dimnikov zelo enostavna. Tudi vgradnja je zelo enostavna, zato je cena inox dimnika ugodna v primeru sanacije in v primeru novogradnje. Troslojni inox dimnik je povsem odporen na vremenske vplive, saj inox cevi za dimnike ne rjavijo, zato ga lahko uporabite ne le v notranjosti, ampak tudi v zunanjosti objekta. Montaža inox izoliranega dimnika je enostavna: pritrjujemo ga s stenskimi pritrdili, na strehi pa zaključimo z dimniško obrobo.

 

Inox cevi za dimnike so izredno kvalitetne

 

Kljub temu da je cenik za inox dimnike ugoden, pa z nakupom inox cevi za dimnike dobite visoko kvaliteto. In, kar je morda še bolj pomembno: te cevi so primerne za odvajanje izpustov katerega koli goriva. Prenesejo pa temperature kar do 600 stopinj Celzija. Zato vam priporočamo, da se tedaj, ko boste vgrajevali dimnik, odločite za inox.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
OGM-BI d.o.o.
Naslov
Pod Hruševco 32
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7506080
Seznam fraz
inox dimniki cenik, inox cevi za dimnike
ZEMLJEVID