Inox dimniki so celostna rešitev

 

Inox dimniki so odlična rešitev tako za sanacijo kot tudi v primeru novogradnje. Inox cevi za dimnike so troslojne, ker so inox dimniki toplotno izolirani. Montaža inox dimnika je tako odlična rešitev, saj je zaradi specifike inox cevi za dimnik onemogočena kondenzacija, ne da bi bilo potrebno vgrajevati še dodatno toplotno izolacijo okrog dimnika. Tudi zato lahko ti dimniki stojijo v notranjosti ali zunanjosti objekta. Čiščenje inox dimnika je prav tako zelo enostavno. Cena sanacije dimnika bo najnižja, če se boste odločili za inox dimnik, saj je cena vgradnje pri tem dimniku najnižja, seveda pa je tudi nabavna cena inox dimnikov izjemno dostopna.

 

inox dimnik

 

Inox dimniki imajo številne prednosti

 

Montaža inox dimnika je izredno enostavna zaradi izjemno nizke teže teh dimnikov. Tako lahko inox cev za dimnik brez težav postavite tudi višjo etažo oziroma tam, kjer pred gradnjo objekta prostor za dimnik sploh ni bil predviden. Inox dimniki ne zarjavijo in so odporni na vse vremenske vplive, zato lahko brez dodatne zaščite stojijo tudi zunaj. Cena vgradnje inox dimnikov je tako nizka tudi zato, ker inox dimnike pritrjujemo z enostavnimi stenskimi nosilci, zaradi česar za vgradnjo ni potrebnih nikakršnih posebnih gradbenih posegov. Glede na to, da je čiščenje inox dimnika enostavno, boste delo močno olajšali tudi dimnikarju.

 

VEČ O ČIŠČENJU IN VZDRŽEVANJU INOX DIMNIKOV

 

Cena inox dimnikov skoraj brez konkurence

 

Lahko rečemo, da so inox dimniki najcenejši. Ne samo zato, ker je nabavna cena inox dimnikov nizka, ampak tudi zaradi vsestransko poceni montaže. Tudi preboj na streho je izredno enostaven, saj montažo rešimo z dimniško obrobo. Izredno dolga je njegova življenjska doba in je zelo zmogljiv, saj zdrži temperature do 600 stopinj Celzija.

 

inox dimnik cena

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
OGM-BI d.o.o.
Naslov
Pod Hruševco 32
1360 Vrhnika
Spletna stran
E-pošta
01 7506080
Seznam fraz
inox dimniki, inox dimniki cena
ZEMLJEVID