Fiksna panoramska stena omogoča bivanje v sožitju z naravo

Fiksna panoramska stena uspešno združuje prijetnost notranjih prostorov s svetlostjo in prostranostjo okoliške pokrajine. Podrobno zasnovane panoramske stene omogočajo bivanje v sožitju z naravo. Do katere mere je seveda odvisno od tega, ali nadomestijo celotno steno ali le del stene. Fiksna panoramska stena združuje vse najboljše lastnosti oken in vrat, a prostora pri tem ne omejuje na štiri stene temveč ga vizualno poveča. 

Podjetje Okna Kli Ambient d. o. o. ima na voljo tri modele panoramskih sten, ki dopuščajo različne sisteme zasteklitve - dvižno drsna panoramska stena, nagibna steklena drsna stena in harmonika panoramska stena. Drsna vrata ter sistemi zasteklitve omogočajo optimalno prilagoditev bivalnemu prostoru ne glede na njegovo velikost. 

Nudijo mnogo možnosti izbire, saj so na voljo z običajnim okvirjem, brez okvirja ali z ozkim okvirjem. Ponašajo se z masivno gradnjo, odličnimi izolacijskimi lastnostmi, ki so rezultat izjemne tesnitve, ter vrati, ki se široko odprejo, a pri tem ne zavzemajo prostora.