Zunanja ureditev - naj bo ureditev dvorišča izvedena premišljeno

Kakovostna zunanja ureditev ne vpliva le na sam izgled zunanjosti, temveč ji prinaša tudi določeno funkcionalnost. Ureditev dvorišča lahko opravite sami, seveda pa za pomoč lahko povprašate tudi nas, saj nam tlakovanje dvorišč in urejanje okolice ne povzročata nikakršnih težav. Polaganje tlakovcev in ostala dela, vezana na ureditev dvorišča, opravimo profesionalno, natančno in v skladu z vašimi željami.


Zunanja ureditev - za ureditev dvorišča vam nudimo številne betonske izdelke

Zunanja ureditevIzdelke iz betona v podjetju Cemenetni zdeleki Jarc izdelujemo že osd leta 1961. Nobenega dvoma ni, da dolga tradicija priča o visoki kakovosti končnih proizvodov. V naši ponudbi so različni betonski izdelki za ureditev dvorišča, parkirišča, dovoza ali terase. Sem spadajo betonski tlakovci, betonski škarpniki, cestni in vrtni robniki,prane betonske plošče, zid in ograjni elementi, škarpnice in palisade, kanelete in muldnice, jaški ter pokrovi,... Zunanja ureditev z našimi izdelki, ki redno sledijo novim trendom, je prava igra domišljije, zato nam brez zadržkov zaupajte, kakšno ureditev dvorišča si želite. Pomagali vam bomo pri uresničitvi vaših želja in poskrbeli, da bo zunanja ureditev navdušila tako vas kot vaše obiskovalce. Če vas ureditev dvorišča ne veseli oziroma če nimate znanja ali časa, vam polaganje tlakovcev in ostalo urejanje okolice lahko opravijo tudi naši strokovnjaki. Na ta način bo tlakovanje dvorišč opravljeno natančno in strokovno, saj ima naš kader večletne izkušnje in dobro tehnično podkovanost.


Zunanja ureditev - nudimo vam tudi pomoč pri nakupu in urejanje okolice

Zavedamo se, da vam zunanja ureditev pomeni veliko, zato vam pri izbiri pravih izdelkov z veseljem pomagamo. Pred pričetkom polaganja tlakovcev oziroma drugih montažnih del vas obiščemo, pregledamo teren in svetujemo o najboljši možnosti za kakovostno in estetsko ureditev dvorišča.


Zunanja ureditev - nekaj nasvetov za urejanje okolice in tlakovanje dvorišč

Urejanje okoliceUrejanje okolice in tlakovanje dvorišč ni tako enostavno, kot se sprva sliši. Ureditve dvorišča se ljudje nemalokrat lotijo sami, za kar pa jim je v prihodnosti pogosto žal. Preden se lotite polaganja tlakovcev, morate o celotnem postopku dobro premisliti. Površini, kjer bodo stali tlakovci, je treba zagotoviti ustrezno nosilnost, odstraniti pa je potrebno humus in zemljo. Tako imenovana posteljica naj bo 10cm pod želeno višino končnega tlaka, debelina same posteljice pa od 25 do 45cm. Preden pričnete s polaganjem tlakovcev, dobro premislite o morebitnih inštalacijah, saj vam to lahko prihrani kasnejše nevšečnosti. Polaganje tlakovcev naj se prične v vogalu, in sicer na najnižjem delu terena. Za dobro barvno usklajenost vam priporočamo, da tlakovce sproti jemljete z različnih palet. Ne pozabite na fugo oziroma vmesni prostor med tlakovci, saj se le-ti ne smejo držati skupaj. Če vam polaganje tlakovcev ne gre od rok, bomo za kakovostno ureditev dvorišča poskrbeli mi. Zaupajte nam, saj bo zunanja ureditev z našo pomočjo izvedena hitro in natančno, hkrati pa bomo prisluhnili vsem vašim željam.


Cementni izdelki Jarc | Zunanja ureditev, ureditev dvorišča, tlakovanje dvorišč, polaganje tlakovcev, urejanje okolice - povezave do naše spletne strani: