Vrtni robniki, dvoriščni robniki in cestni robniki - betonski robniki različnih debelin, barv in oblik

Betonski robnikiV podjetju Cementni izdelki Jarc so vam po izjemno konkurenčnih cenah na voljo vrtni, dvoriščni ter cestni robniki. Betonski vrtni in dvoriščni robniki se uporabljajo za ureditev dvorišča, vrta ali parka, cestni robniki pa pridejo v poštev na različnih delih cestišča, v križiščih, rondojih, na parkiriščih, dovozih in podobno. Glavni funkciji, ki ju opravljajo betonski robniki, sta razmejitev različnih površin in premostitev nižjih višinskih razlik.

Na voljo so vam različni betonski vrtni robniki
Ker bi radi zadostili željam številnih strank, smo v naš prodajni program vključili vrtne robnike različnih dimenzij, oblik in barv:


- Vrtni robniki 5/20 - ravni
- Vrtni robniki 5/25 - polkrožni

Vsi betonski robnikiso dvoslojni, izbirate pa lahko med tremii različnimi barvami. Uporabljajo se predvsem za postavitev pregrade na vrtu ali dvorišču ter za zaključevanje dovozne poti. Na voljo so vam 5cm debeli betonski robniki.


V naši ponudbi so tudi betonski cestni robniki

S proizvajanjem betonskih izdelkov ne zadovoljujemo le individualnih strank, saj so v našem prodajnem programu vključeni tudi različni cestni robniki za uporabo na javnih površinah:
- Cestni robniki 100 cm

Cestni robniki so primerni predvsem za zaključevanje in razmejevanje površin, kot so ceste in parkirišča. Ker imajo nekateri betonski robniki raven stik, jih je potrebno fugirati. Vsi robniki so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, zato so odporni na atmosferilije, kot sta npr. mraz in sol.


Vrtni robnikiPri polaganju robnikov bodite previdni

Podobno kot polaganje tlakovcev, morate tudi polaganje robnikov opraviti skrbno in natančno. Opozarjamo vas, da robnikov nikakor ne smete položiti enega ob drugega, saj direkten stik lahko pripelje do poškodb betonskih robnikov. Gre predvsem za deformacije zaradi prometnih obremenitev pri speljevanju in ustavljanju ter raztezanje betona pri visokih temperaturah. Posledica omenjenih težav je največkrat ta, da so betonski robniki okrušeni. Če dela niste vešči, vam pri opravilu z veseljem pomagamo.


Vrtni, dvoriščni in cestni robniki predstavljajo le del naše ponudbe

V podjetju Cementni izdelki Jarc izdelujemo številne betonske izdelke. Poleg cestnih in vrtnih robnikov so vam po ugodnih cenah na voljo tudi betonski tlakovci, prane betonske plošče, škarpni elementi, mulde, betonski zidaki...

Cementni izdelki Jarc | Vrtni robniki, dvoriščni robniki, cestni robniki, betonski robniki - povezave do naše spletne strani: