Pošlji povpraševanje

Tlakovci - različne dimenzije, oblike in videzi

Podjetje Cementni izdelki Jarc ima več kot 50 let dolgo tradicijo izdelovanja tlakovcev in plošč različnih dimenzij in oblik, ograj, opornih zidov, korit, umivalnikov in ostalih betonskih izdelkov, kar nas uvršča med vodilne proizvajalce za urejanje okolice. Naša izdelava tlakovcev je poznana tako v Sloveniji, kjer smo prekrili stotisoč kvadratnih metrov površin kot tudi v sosednjih državah, kjer pridobivamo na veljavi. Naši tlakovci, ne glede na dimenzijo so narejeni iz najboljših materialov, obenem pa je vzdrževanje tlakovcev izjemno enostavno, saj lahko za čiščenje tlakovcev uporabimo zgolj vodo in krtačo. Naš slogan trdnost, trajnost in estetska oblika je prepričal že mnoge in verjamemo, da bodo naši izdelki prepričali tudi vas. Za več informacij smo na voljo preko elektronske pošte ali telefona, lahko pa se oglasite v naših prostorih v Medvodah.

Tlakovci in plošče - kakšno dimenzijo in obliko izbrati?

V našem podjetju imamo izjemno pestro ponudbo različnih tlakovcev in plošč, ki imajo različne dimenzije, oblike in videze. Med najbolj prodajanimi so vsekakor Klasik tlakovci, katerih najbolj poznane oblike so h, satje ali y. Klasik tlakovci so na voljo v različnih dimenzijah, oblike se med seboj povezujejo in so primerne za površine, ki so zelo obremenjene. V kolikor želite bolj zanimive tlakovce, lahko izbirate med različnimi videzi. Zadnje čase je izjemno priljubljen Granit, ki daje videz granita in je v osnovi pravokotni tlakovec. Tlakovec granit je tlakovec nove generacije in daje posebno noto vaši okolici. Izbirate lahko tudi med tlakovci antičnega videza in kamna ali pa se odločite za ravno ploščo, ki ima vmesne prostore, kamor zaseete travo. Čiščenje tlakovcev je izjemno enostavno in z rednim vzdrževanjem tlakovcev bo vaša okolica sijala.

tlakovci dimenziječiščenje tlakovcev

Čiščenje tlakovcev z vodo in krtačo

Naši tlakovci so narejeni iz betona, ki je naraven material, zato se sčasoma zaradi različnih vremenskih vplivov obrablja, zato je nujno redno čiščenje tlakovcev. Najbolj enostavna metoda je čiščenje tlakovcev z vodo in krtačo, kjer narahlo čistimo tlakovce. Kljub rednemu čiščenju je po nekaj letih priporočena obnova tlakovcev, saj pride do različnih poškodb. V našem podjetju nudimo kompletno obnovo tlakovcev, v kolikor so močno poškodovani jih ponovno položimo, v vsakem primeru pa temeljito sčistimo in poskrbimo, da bodo tlakovci spet sijoči in kvalitetni. Ne glede na to, za katero dimenzijo in obliko tlakovcev se boste odločili, vam v našem podjetju nudimo celovito rešitev svetovanja, izdelave tlakovcev in kasnejšega vzdrževanja. Tlakovci so doma v podjetju Jarc. Obiščite nas in se prepričajte.

NA VOLJO TUDI BETONSKI TLAKOVCI V OBLIKI ŠESTKOTNIKA