Pošlji povpraševanje

Ugodne cene tlakovcev in raznolika ponudba


Cena tlakovcevje ugodna in privlačna za prav se izdelkepodjetja Jarc, zato vas vabimo, da pobrskate med našo ponudbo. Cene tlakovcev se razlikujejo glede na posamezne izdelke, dimenzije, barve in seveda potrebno količino. Na voljo so vambetonski tlakovciCombo, ki so pravokotne oblike, izbirate pa lahko med petimi dimenzijami in velikostmi v različnih barvah. Klasične in priljubljene oblike so H tlakovci.Cenaje ugodna, na voljo pa so v sivi in rdeči različici. Dekorativen videz satja dosežemo s pravilnim polaganjem šesterokotnih tlakovcev.Cene tlakovcevso odvisne od velikosti površine, ki jo obdelamo, ter od kombinacije. Zelo veliko unikatnih možnosti ponujajo Multimo tlakovci. Za različne površine in možnosti vzorcev so primerni tudi Y tlakovci. Cene v ceniku betonskih izdelkov so ugodne, zato ne odlašajte in nam pošljite povpraševanje na naš elektronski naslov, lahko se pa tudi osebno oglasite pri nas.

ugodne cene tlakovcevcena tlakovci

Prodaja tlakovcev in drugih cementnih izdelkov

V podjetju Jarcvam je na voljo veliko cementnih izdelkov za ureditev okolice zasebnih in javnih stavb, za parkirišča ter druge zasebne in javne površine. Med ponudbo najdete zidne in ograjne elemente, betonskakorita,vrtne umivalnike, stebre,škarpe, cevi, pokrove, robnike, mulde, kanalete, plošče intlakovce. Cene tlakovcev lahko preverite v ceniku.

Ugodna cena tlakovcev in cenik ostalih izdelkov

Naše cene predstavljajo dobro kombinacijo vrednosti in kvalitete.Cene betonskih tlakovcevse razlikujejo od modela do modela ter tudi od barve, cena pa je seveda odvisna tudi od dimenzij in števila potrebnih elementov. V podjetju Jarc vam izbrane izdelke dostavimo kamorkoli po Sloveniji. O tlakovcih, polaganju, ceni in drugih podrobnostih se dogovorimo, ko imamo na voljo vse informacije, ki jih potrebujemo, da vam izstavimo privlačno ponudbo tlakovcev. Preverite pa lahko tudi cenikbetonskih izdelkov na naši spletni strani ter trenutne akcijske cene tlakovcev.

Več na:http://www.jarc.si/