Betonski tlakovci - trdnost, trajnost in estetka oblika

Podjetje Cementni izdelki JARC se že več kot 50 let uvršča med vodilne proizvajalce betonskih izdelkov za urejanje okolice med katerimi najdete betonske tlakovce različnih vrst in oblik, plošče, ograje in oporne zidove, kamine in korita. V Sloveniji smo s ploščami in tlakovci prekrili več stotisoč kvadratnih metrov različnih dvorišč, dovozov, poti in ostalih površin, med drugim pa smo vse bolj prepoznavni tudi v sosednjih državah. Naši poceni betonski tlakovci zagotavljajo trdnost, trajnost in estetsko obliko, kar je tudi naš slogan, za več informacij o ceni pa si lahko ogledate cenik betonskih tlakovcev na naši spletni strani. Nudimo različne vrste betonskih tlakovcev od klasičnih tlakovcev do betonskih travnih tlakovcev, v kolikor želite imeti na svojem parkirišču ali vrtu poleg betona tudi travo.

Betonski tlakovci in plošče za celovito ureditev okolice

Preden se odločite za nakup betonskih tlakovcev je pomembno, da kontaktirate naše podjetje. Naši strokovni sodelavci si bodo ogledali lokacijo in se pogovorili z vami ter vam svetovali kako bi bilo najbolje urediti okolico vašega doma ali druge zunanje površine. Seveda bomo pri tem popolnoma prisluhnili tudi vašim željam in potrebam, s tem namenom pa je bil pri nas v podjetju urejen vzorčni vrt, kjer lahko izberete betonske tlakovce, ki so vam najbolj všeč ter si v našem podjetju ogledate različne postavitve in uporabo tlakovcev, ki vam zagotavljajo celovito rešitev. Naši poceni betonski tlakovci, katerih cene so na voljo v ceniku betonskih tlakovcev na naši spletni strani so odlične kvalitete, narejeni iz najboljših materialov, kar zagotavlja kakovost in dolgo uporabnost naših izdelkov. Prepričani smo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam tudi vi.

betonski tlakovcibetonski tlakovci cenik

Betonski tlakovci - cenik različnih vrst in oblik

Ob obisku naše spletne strani lahko na ceniku betonskih tlakovcev izbirate med različnimi vrstami tlakovcev. Najbolj prodajani so tlakovci Klasik, med katerimi so izjemno priljubljeni betonski tlakovci h in y. Betonski tlakovci h in y se med seboj povezujejo in so primerni za dvorišča in dovoze ter površine, ki so zelo obremenjene. V kolikor pa želite imeti poleg betona vmes tudi nekaj zelenja, so odlična izbira betonski travni tlakovci, ki imajo več lukenj, v katere lahko nasujemo pesek ali zemljo ter posejemo travo, izgled pa pripomore k zeleni okolici. Poleg prodaje betonskih tlakovcev vam v našem podjetju omogočimo strokovno vgradnjo naših izdelkov, vse storitve pa so objavljene na ceniku betonskih tlakovcev na naši spletni strani. Kakovost je naša odlika. Prepričajte se tudi vi.