Pošlji povpraševanje

Betonski travni tlakovci

Betonski travni tlakovciV podjetju vam ponujamo tudi betonske travne tlakovce. Primerni so za tlakovanje travnatih površin, parkirnih in pohodnih površin. Z betonskimi travnimi tlakovci zlahka utrdimo tudi plazeče nasipe ali druge drseče površine. Prav tako so plošče primerne za polaganje v parkih ali na vrtovih.
Betonski travni tlakovci so dvoslojni, v dimenziji 60x40cm. Kupite jih lahko v sivi ali zeleni barvi. Betonski tlakovci so odporni na zmrzal, prav tako so odporni tudi na ostale vremenske pojave. Odporni so tudi proti mehanskim poškodbam, tako da jih z različnimi udarci, pritiski ali ostrimi predmeti težko uničimo. Betonski travni tlakovci bodo prav tako pospeševali odtekanje vode v travo in tako ne bomo imeli težav z stanjem vode na tlakovani površini ali s pogrezanjem tlakovcev v zemljo.
Betonski travni tlakovci so primerni predvsem za površine, na katerih želite ohraniti naraven videz, hkrati pa jih želite utrditi. Betonski tlakovci so primerni tudi v primeru, da želite obnoviti svojo zelenico, pa je ta izpostavljena nenehnim obremenitvam. Seveda vam bodo na enak način pomagali tudi v primeru, da ste zelenico šele posejali.

Betonski tlakovci - ugodno in trajno

Poceni dvoriščni betonski tlakovciPonujamo vam tudi ostale vrste betonskih tlakovcev po ugodnih cenah in iz kvalitetnih ter obstojnih materialov. Izbirate lahko med veliko oblikami in barvami. Betonske tlakovce lahko kupite neposredno v naši prodajalni, lahko pa nam pošljete povpraševanje po spletu in s ponudbo vas bomo seznanili kar po vašem e-mail naslovu.

V primeru vprašanj ali dvomov se obrnite na našega prodajalca, ki vam bo z veseljem pomagal in vam svetoval pri izbiri med veliko ponudbo poceni betonskih tlakovcev pri nas.

V naši prodajalni lahko kupite tako ugodne betonske travne tlakovce kot tudi druge poceni betonske tlakovce. Navdušili vas bomo z obširno ponudbo ter prijaznostjo in strokovnostjo naših prodajalcev. Navdušeni pa boste tudi nad kvaliteto tlakovcev in drugih betonskih izdelkov. Ker je pri nas kupec zmeraj na prvem mestu, smo prilagodljivi in svoje delu vedno stoodstotno opravimo.