Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vhodna vrata za stanovanje z obsvetlobo

Aluminijasta vhodna vrata Pirnar so vrhunska vhodna vrata, ki so kakovostna in estetsko dovršena. V našem podjetju se zavedamo, da je vhod osebni del vsake hiše in na podlagi vhodnih vrat za stanovanje lahko obiskovalec veliko sklepa o nas. Preden se odločite, katera vhodna vrata so najboljša izbira za vas, je zato dobro premisliti, kakšen prvi vtis želite ustvariti. Naša ponudba aluminijastih vhodnih vrat je raznolika, zato smo prepričani, da boste tudi najbolj zahtevni okusi našli nekaj za se. Vhodna vrata Pirnar so moderna vhodna vrata, ki so lahko opremljena z obsvetlobami ali pač ne, odvisno od vaših želja in zahtev. Vhodna vrata z obsvetlobo omogočajo svetlobi, da se dotakne tudi notranjosti vašega doma. Vhodna vrata Pirnar so tudi odlično izolirana - to so najboljša vhodna vrata, ki vam ponujajo odlično zaščito pred vlomilci.

Kaj pa vi pričakujete od vhodnih vrat?

Pred ogledom aluminijastih, lesenih in kombiniranih vhodnih vrat v našem salonu, je dobro vedeti, kaj pravzaprav pričakujete od vhodnih vrat in kaj si želite. Ponujamo vam vrhunska vhodna vrata v sodobnem, domačem ali tradicionalnem stilu, ki so lahko izdelana iz aluminija, lesa ali v kombinaciji obojega. Tudi barve vhodnih vrat so lahko različne. Pirnar vhodna vratavzbujajo občudovanje, zato so naši kupci drzni in odločni perfekcionisti, ki se ponašajo z dobrim okusom in ki radi uživajo v lepem.

vhodna vrata za stanovanjevhodna vrata Pirnar

Vhodna vrata za stanovanje Pirnar za drzne perfekcioniste

Pirnar je vodilni evropski inovator na področju vhodov, ki ponuja visokokakovostna vhodna vrata in ima zelo razvito prodajno mrežo po vsej Evropi. Začetki delovanja segajo v leto 1968, ko je nastala družinska rokodelska delavnica, danes pa je Pirnar vodilni evropski inovator na področju vhodov oziroma vhodnih vrat za stanovanja. Vhodna vrata Pirnar sodijo med najbolj občudovana in brezkompromisno izdelana vrata na trgu. Filozofija našega podjetja je preprosta: nič ni nemogoče in vse je pomembno. Naš končni cilj je občudovanje in prav zato so naša aluminijasta vhodna vrata, kot tudi lesena in kombinirana, izpiljena do potankosti. Naši izdelki so znani po mojstrski natančnosti in ročno dodelanih detajlih, ki jih strojno ni mogoče izdelati. Naša mojstrsko izdelana in estetsko privlačna aluminijasta vhodna vrata so moderna vhodna vrata za drzne perfekcioniste, ki v vhodnih vratih ne vidijo zgolj vrata, temveč veliko več.

Moderna vhodna vrata - nagrade za inovacije

Zgodovina podjetja Pirnar je pravzaprav zgodba o inovacijah, saj nam je v preteklih letih uspelo narediti najbolje izolirana aluminijasta vhodna vrata na svetu in v serijski proizvodnji uresničiti množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemamo prestižne nagrade. Med te inovacije sodijo tudi 3D vratno krilo, novi načini lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopni ročaji z odpiralnim mehanizmom, popolnoma ravni vhodi in nove, posebne obdelave površine. Vse to naša vhodna vrata uvršča med najboljša moderna vhodna vrata.

Vhodna vrata z obsvetlobo ali brez?

Naša ponudba zajema različne stile vhodnih vrat, ki so izdelana iz aluminija, lesa in kombinacije obeh materialov. Vhodna vrata so lahko opremljena z vratnim oknom, ki ne le osvetljuje vežo z dnevno svetlobo, temveč je tudi oblikovno čudovit element na vratih. Vhodna vrata so lahko tudi opremljena z obsvetlobami. Ne glede na to, ali imajo vhodna vrata okno ali ne, je lahko prostor za njimi osvetljen tudi z obsvetlobami levo in desno od vrt.

PREVERITE PONUDBO MODERNIH VHODNIH VRAT PIRNAR