Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata so ogledalo vašega doma

Vhodna vrata so izjemno pomemben del vaše hiše in že od nekdaj veljajo za nekakšen statusni in simbolni element hiše, saj so bila vrata pogosto izjemno velika in okrašena ali izrezljana tako, da so poudarila pomembnost posamezne družine. Teh časov ni več, a vhodna vrata niso izgubila na veljavi, saj so še vedno ogledalo in obraz vašega doma, saj gost najprej vidi vrata, šele potem vstopi v hišo ali stanovanje. V našem podjetju nudimo pestro izbiro različnih zunanjih vrat, ki so lahko narejena iz različnih materialov, obarvana po vaših željah ter na voljo z dodatki kot so odrivniki, okraski, križi. Verjamemo, da boste z našimi vhodnimi vrati v stanovanje ali hišo izjemno zadovoljni, obenem pa vam bodo poleg funkcionalnosti in lepega zunanjega videza nudile tudi varnost pred nezaželjenimi gosti, tako da boste lahko popolnoma mirno uživali v vašem življenju.

lesena vhodna vrata

Vhodna vrata – različni materiali in barve

Včasih je veljalo, da so bila vhodna vrata narejena zgolj iz lesa, tako da veliko izbire ni bilo, z izjemno vrste lesa, v današnjem času pa so se uveljavili tudi drugi materiali med katerimi so izredno priljubljena aluminijasta vhodna vrata ali pa kombinacija lesa in aluminija. Poleg materiala lahjko v našem podjetju izbirate tudi med različnimi barvami, ki se ujemajo s fasado in notranjo dekoracijo ter oblike posameznih vhodnih vrat, tako da resnično dobite kakovostna vhodna vrata, ki bodo v stilu z ostalimi stvarmi v stanovanju ali hiši. V kolikor se odločite za lesena vhodna vrata, lahko v našem podjetju izbirate med drevesnimi vrstami smreke, macesna hrasta alu merantija, seveda pa je pomembno, da je tudi ostalo stavbno pohištvo iz istega ali vsaj podobnega lesa. Ne glede na izbiro smo prepričani, da boste pri nas dobili kakovostna vrata, ki bodo polepšala vaš dom in ga naredila prijetnega za gibanje.

Vhodna vrata moja biti izolativna in varna

Vhodna vrata imajo poleg lepega videza še druge pomembne funkcije, kot so toplotna in zvočna izolativnost ter varnost pred nezaželjenimi gosti. Dom je kraj, kjer se odpočijemo po napornem dnevu, kjer uživamo z našimi najdražjimi, zato je nujno, da imamo vrata zadostne debeline in kakovostna dvojna ali trojna tesnila, da zvok ne uhaja v naš dom in se lahko spočijemo od stresnega in hrupnega načina življenja, obenem pa je pomembno, da imajo vrata toplo izolacijo, da ne izgubimo preveliko energije in s tem privarčujemo pri različnih stroških. Poleg izolativnosti je izjemno pomembna naloga zunanjih vrat tudi varnost, saj nas varujejo pred nezaželjenimi gosti, še posebej če živimo v hiši. Večina vlomov se zgodi preko vhodnih vrat, zato je pomembno, da imate na vratih kakovostno okovje s tri ali pettočkovnim zaklepanjem ki nepridipravom otežujejo vstop v vaš dom.

aluminjasta vhodna vrata

Lesena vhodna vrata dajejo vašemu domu toplino

Les je naraven material, ki vašem domu zagotavlja domačnost in toplino, ki sta nujna za prijetno bivanje, zato ni čudno, da se največ naših strank odloča ravno za lesena vhodna vrata. Lesena vhodna vrata so lahko narejena iz različnih vrst lesa, odvisno od vaših želja in potreb, obenem pa izjemno zaokrožijo vašo hišo in jo naredijo prijetno na pogled. V kolikor imate dileme glede vhodnih vrat ter kako bi izgledale v vašem stanovanju ali hiši, vam v našem podjetju nudimo konfigurator za lesena vhodna vrata, kjer lahko sestavite vaša nova vrata, izberete posamezen model, izvedbo in dimenzijo ter barvo. Na koncu celotnega postopka  vstavite sliko vrat v vašo hišo in nam pošljete povpraševanje, kjer mi izračunamo ceno. Verjamemo, da vam bodo naša vhodna vrata polepšala vaš dom in ga naredila prijetnega tako na pogled kot tudi za bivanje.