Lesena okna po meri in ostali program podjetja M Sora

Lesena okna, alu-les okna, pasivna okna, okna po meri, vhodna in notranja vrata, drsna vrata, panoramske drsne stene, zložljive steklene stene ter drsna vrata so del bogate ponudbe podjetja M Sora. Že vrsto let skrbimo za vrhunsko izvedbo vseh izdelkov, za prijazen odnos, prilagajanje in strokovne storitve, ki vključujejo dobavo, dostavo in vgradnjo tako lesenih oken po naročilu kot tudi ostalega stavbnega pohištva.

Panoramske stene z lesenim okvirjem

 

Lesena ali alu-les okna po meri vašega doma

Lesena okna po meri vam v podjetju M Sora izdelamo po vaših željah. Tako lahko izbirate med različnimi vrstami oblikami, dimenzijami, barvami in materiali. Nudijo vam tako lesena okna kot okna v kombinaciji alu – les. Okna po meri, lesena ali alu-les, vam seveda prilagodimo vašim željam in potrebam.

Prednosti lesenih oken po naročilu

Lesena okna po naročilu omogočajo:

  • popolno prilagodljivost: standardne mere stavbnega pohištva, predvsem okna in vrata, se velikokrat ne prilegajo odprtinam vaše hiše. V takšnem primeru so najbolj optimalna izbira, s strani izgleda in izolacije vašega doma, okna in vrata izdelana po meri. Tako lahko sami določite primerno velikost glede na odprtino v hiši;
  • izboljšana učinkovitost: pri standardnih oknih ste odvisni od kakovosti in materialov, ki jih ponuja proizvajalec. Če se odločite za okna izdelana po naročilu, pa tako materiale kot dimenzije lahko določite vi. S primerno izbiro lahko bistveno izboljšate energetsko učinkovitost vašega doma;
  • izgled po željah: okna po meri prilagodimo tudi strankinem estetskem okusu; na voljo so številni materiali, barve in dodatki. Izbirate lahko med enostavnimi lesenimi okni, lesenimi okni v kombinaciji z aluminijem ali zahtevnejšimi oblikami oken. Določite lahko tudi slojnost stekel in pa način odpiranja. Ne nazadnje pa lahko prilagajate tudi obliko in se odločite za kvadrat, pravokotnik, krog ali trikotnik.
  • Enostavnejša montaža: lesena okna po naročilu olajšajo in pospešijo tudi montažo, saj je njihova velikost prilagojena odprtini vašega doma..

Vrste in materiali oken podjetja M-Sora

Kako izbrati primerna okna?

V podjetju M Sora je na voljo več standardnih oken ter več možnosti lesenih ali alu-les oken po naročilu. Na voljo so kompleksnejša in enostavna lesena okna, okna v obliki panoramske stene ali okna ne standardnih dimenzij. Kot že rečeno lahko izbirate tudi slojnost stekel (več slojev, večja toplotna in zvočna izolacija prostora) ter materiale. Ker se dan danes vedno bolj nagibamo k ekološki in trajnostni obravnavi narave, so se tudi v podjetju M-Sora prilagodili takšnim proizvodom. Tako lahko pri njih kupite lesena okna izdelana iz termično obdelanega slovenskega lesa ali v primeru da imate  raje kovinski izgled lesena okna v kombinaciji z aluminijem.

Za vsa vprašanja o oknih ali vratih se lahko obrnete na nas preko spletne strani. Na spletni strani lahko oddate tudi povpraševanje oziroma si s pomočjo programa izdelate informativni predračun. Ne odlašajte z obnovo oken in vrat do zime in le te zamenjajte sedaj ko je čas.