Lesena okna po meri in ostali program podjetja M Sora

Lesena okna po meri, alu-les okna, pasivna okna, vhodna in notranja vrata, drsna vrata, zložljive steklene stene ter drsna vrata so del bogate ponudbe podjetja M Sora. Že vrsto let skrbimo za vrhunsko izvedbo vseh izdelkov, za prijazen odnos, prilagajanje in strokovne storitve, ki vključujejo dobavo, dostavo in vgradnjo tako lesenih oken po naročilu kot tudi ostalega stavbnega pohištva.

NUDIMO TUDI LESENA TROSLOJNA OKNA!

Lesena okna po meri vašega doma

Lesena okna po meri vam v podjetju M Sora izdelamo po vaših željah. Pomeni, da lahko izbirate med različnimi vrstami lesa, dimenzijami, oblikami in barvami lesenih oken po meri, prilagodimo pa se vam tudi v vseh ostalih izvedljivih pogledih.

lesena okna

Prednosti lesenih oken po naročilu

Lesena okna po naročilu omogočajo:

  • popolno prilagodljivost: standardne mere stavbnega pohištva večkrat niso izvedljive in takrat pomenijo lesena okna po meri najboljšo odločitev. Izbirate lahko med vsemi dimenzijami, tako da vam ni potrebno širiti ali manjšati odprtine za okno;
  • izboljšana učinkovitost: pri standardnih oknih ste odvisni od kakovosti in materialov, ki jih ponuja proizvajalec. Če se odločite za lesena okna po naročilu, pa materiale določite vi. S primerno izbiro lahko bistveno izboljšate energetsko učinkovitost lesenih oken po meri;
  • izgled po željah: lesena okna po meri prilagodimo tudi strankinem estetskem okusu; na voljo so številni materiali, barve in dodatki. Izbirate lahko med enostavnimi lesenimi okni ali zahtevnejšimi oblikami, dvoslojnimi ali lesenimi troslojnimi okni in drugimi. Povprašajte nas!
  • Enostavnejša montaža: lesena okna po naročilu olajšajo in pospešijo tudi montažo, saj so narejena prav za vaš primer.

lesena okna

Kako izbrati primerna okna?

V podjetju M Sora je na voljo več standardnih oken ter več možnosti lesenih oken po naročilu. Na voljo so kompleksnejša in enostavna lesena okna, dvoslojna in lesena troslojna okna, za popolno prilagajanje pa nudimo možnost izdelave lesenih oken po meri. Če se sprašujete, katera lesena okna izbrati, vam lahko pomagamo s strokovnimi nasveti na podlagi naših večletnih izkušenj. Kontaktirajte nas!