Lesena okna - cena s popustom oziroma subvencijo je izjemno nizka

Cena lesenih oken postaja vse bolj dostopna, hkrati pa se izboljšuje tudi njihova kakovost. To velja tudi za lesena troslojna okna, ki nudijo optimalno zvočno in toplotno izolacijo. Če torej razmišljate o nakupu novih oken oziroma o menjavi dotrajanih, je vsekakor smiselno preučiti prednosti, ki vam jih prinaša odločitev za lesena okna. Ugodno ponudbo smo vam pripravili tudi v podjetju M Sora, kjer vam ponujamo le najkakovostnejša lesena okna, prodaja pa zajema tudi les alu okna, ki prav tako poskrbijo za izvrstno izolacijo.

Lesena okna NaturaLesena okna Optimo XLTLesena okna Optimo


Ugodna lesena okna - cena in dolgoročni prihranek

Les je znan kot odličen naravni izolator, kar je eden ključnih razlogov, zakaj izbrati prav naša lesena okna. Cena, ki jo boste plačali zanje, pa vsebuje tudi skriti prihranek. Pametna investicija sta zagotovo dve besedi, ki najbolje opišeta lesena okna. Ugodno ceno samih oken namreč dopolnjuje dolgoročni prihranek, ki si ga lahko obetate, če se odločite za kvalitetna lesena okna. Cena vaše mesečne porabe energije se bo namreč močno znižala. V naši ponudbi lahko najdete lesena okna z izjemno toplotno učinkovitostjo (Toplotna izolacija okna (Uw) Ug = 0,66 W/m2K), ki so prejela tako domača kot tuja priznanja. Velik prihranek vam tako zagotovo ne uide, če izberete naša lesena okna. Izdelava poteka z uporabo najnovejše računalniško vodene tehnologije, ki poskrbi tako za funkcionalna kot estetsko dovršena, malce eksotična lesena okna. Prodaja pa poleg oken zajema še panoramske stene in različne tipe vrat.

Okolju prijazna lesena okna - dodatni bonus

Opozoriti vas želimo še na eno ugodnost, ki jo prinašajo lesena okna. Eko subvencija za okna ceno še dodatno zniža, kar je eden od pomembnih razlogov, zaradi katerega se vse več ljudi odloča za lesena okna. Popust oziroma eko subvencija lahko pomeni občutno cenejša okna. Popust na lesena okna namreč znaša celo do 20 odstotkov celotnega zneska, zato je smiselno, da čim prej preučite pogoje razpisa. Lesena okna so ekološko osveščena izbira, obenem pa tudi zelo ekonomična.

Vrste lesenih oken

V podjetju M Sora lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami lesenih oken. Poleg različnih vrst in baru lesa se okna med seboj razlikujejo po debelini okenskega okvirja, po načinu vgradnje (Natura Pasiv omogoča da se celoten okvir okna skrije za fasado), vrsti tesnenja (dvojno ali trojno) ipd. Če vam je pri srcu bolj moderen videz lahko izberete model oken Vizija ali Vizija XL. Oba modela oken sta z zunanje strani prekrita z elegantno kombinacijo izolacijskega stekla in emajliranega roba, tako da se lesa z zunanje strani ne vidi.

Lesena panoramska drsna oknaZložljiva panoramska lesena okna


Poleg klasičnih lesenih oken izbirate lahko tudi med različnimi lesenimi panoramskimi stenami / okni. Vse panoramske stene so narejene iz lesa ali v kombinaciji z lesom. Izbirate lahko med petimi različnimi modeli kot so dvižno drsne stene Panoramic, Vizija in Klasik, drsno nagibne stene in zložljive panoramske stene.