Lesena okna - cena s popustom oziroma subvencijo izjemno nizka

Cena lesenih oken postaja vse bolj dostopna, hkrati pa se izboljšuje tudi njihova kakovost. To velja tudi za lesena troslojna okna, ki nudijo optimalno zvočno in toplotno izolacijo. Če torej razmišljate o nakupu novih oken oziroma o menjavi dotrajanih, je vsekakor smiselno preučiti prednosti, ki vam jih prinaša odločitev za lesena okna. Ugodno ponudbo smo vam pripravili tudi v podjetju M Sora, kjer vam ponujamo le najkakovostnejša lesena okna, prodaja pa zajema tudi les alu okna, ki prav tako poskrbijo za izvrstno izolacijo.

VZDRŽEVANJE LESENIH OKEN


Ugodna lesena okna - cena in dolgoročni prihranek

Les je znan kot odličen naravni izolator, kar je eden ključnih razlogov, zakaj izbrati prav naša lesena okna. Cena, ki jo boste plačali zanje, pa vsebuje tudi skriti prihranek. Pametna investicija sta zagotovo dve besedi, ki najbolje opišeta lesena okna. Ugodno ceno samih oken namreč dopolnjuje dolgoročni prihranek, ki si ga lahko obetate, če se odločite za kvalitetna lesena okna. Cena vaše mesečne porabe energije se bo namreč močno znižala. V naši ponudbi lahko najdete lesena okna z izjemno toplotno učinkovitostjo (Uw ≥ 0,66 W/m2K), ki so prejela tako domača kot tuja priznanja. Velik prihranek vam tako zagotovo ne uide, če izberete naša lesena okna. Izdelava poteka z uporabo najnovejše računalniško vodene tehnologije, ki poskrbi tako za funkcionalna kot estetsko dovršena, malce eksotična lesena okna. Prodaja pa poleg oken zajema še panoramske stene in različne tipe vrat.

Lesena okna popustLesena okna eko subvencija

Okolju prijazna lesena okna - popust dodatni bonus

Opozoriti vas želimo še na eno ugodnost, ki jo prinašajo lesena okna. Eko subvencija za okna ceno še dodatno zniža, kar je eden od pomembnih razlogov, zaradi katerega se vse več ljudi odloča za lesena okna. Popust oziroma eko subvencija lahko pomeni občutno cenejša lesena okna. Popust na lesena okna namreč znaša celo do 20 odstotkov celotnega zneska, zato je smiselno, da čim prej preučite pogoje razpisa. Lesena okna so ekološko osveščena izbira, obenem pa tudi zelo ekonomična.

GARAŽNA VRATA