Lesena okna iz slovenskega lesa: trajna in ugodna lesena okna

Lesena okna, ki jih za vas izdelujemo v podjetju M Sora, so si prislužila že številna priznanja, ki potrjujejo njihovo kakovost. Za naša lesena okna uporabljamo le najkakovostnejši les slovenskega porekla, ki ga nato obdelamo po posebnem patentiranem postopku termične modifikacije, kar poskrbi za nadpovprečno trajnost oken. Kljub preteklim uspehom in številnim zadovoljnim strankam nismo zaspali na lovorikah, ampak je želja po stalnem napredku naše glavno vodilo. Naročnikom želimo ponuditi resnično najboljša lesena okna. Izdelava in montaža gresta seveda z roko v roki, zato poskrbimo tudi za profesionalno vgradnjo ali prenovo oken.


Lesena okna poskrbijo za izvrstno izolacijo


Lesena okna iz našega programa so idealna izbira za nizkoenergijske in pasivne hiše. Odlikuje jih namreč visoka toplotna učinkovitost, zato ne prihaja do nepotrebnih izgub. Za vas izdelamo tudi varčna lesena okna po naročilu, ki bodo v celoti zadostila vsem vašim zahtevam. Naša lesena okna po meri znižajo vašo mesečno porabo energije, kar pomeni, da so prijazna tako do vaše denarnice kot do okolja. To velja še posebej za troslojna lesena okna. Najboljša lesena okna po naročilu so investicija, ki se vam bo slej ali prej v celoti povrnila. Naše okno Natura Optimo XLT se lahko pohvali tudi s prvo nagrado na mednarodnem natečaju nemškega inštituta Passivhaus za cenovno najučinkovitejše leseno pasivno okno na svetu. Poleg odlične toplotne izolacije pa so lesena okna po meri tudi odlična zaščita pred vdorom motečega hrupa iz okolice.


Varčna, estetsko dovršena in ugodna lesena okna


Naši produkti spadajo v najvišjo kakovostno kategorijo, vendar si kljub temu prizadevamo ohraniti njihovo cenovno dostopnost. Nakup naših oken je odlična rešitev za vse, ki iščete ugodna lesena okna ali les alu okna vrhunske kvalitete. Vabimo vas, da preverite našo ponudbo in se sami prepričate, da je zares ugodna. Lesena okna pa poleg ugodne cene in toplotne učinkovitosti prinašajo tudi estetsko dovršen dizajn, s čimer popestrijo vsak objekt, prav tako pa je vzdrževanje lesenih oken enostavno.

LESENA VHODNA VRATA:www.vsi.si/m-sora/lesena-vrata-vhodna

PANORAMSKE STENE

KAKO IZBRATI VHODNA VRATA?

ugodna lesena oknalesena okna po naročilu